De prin lume adunate

#Taboo #jocul cuvintelor interzise #cuvinte interzise

Jocul cuvintelor interzise se lanseaza oficial in Romania!

Hasbro lanseaza pe piata din Romania unul dintre cele mai creative jocuri de cuvinte din lume – Taboo – o provocare haioasa pentru oricine il va incerca. Un joc al „distractiei de nedescris”, la propriu si la figurat, Taboo consta in descrierea unor cuvinte fara a folosi chiar cei mai reprezentantivi si uzuali termeni.

In jocul Taboo, pentru a castiga trebuie sa-ti ajuti echipa sa ghiceasca cat mai multe cuvinte secrete, insa trebuie sa fii atent pentru ca cele mai evidente indicii sunt strict interzise. Ganditi-va, spre exemplu, cum ati putea descrie termenul „nachos” fara a folosi cuvintele mexican, chipsuri, crocant, sos si chilli? Mai mult, nici cuvintele derivate din acestea nu sunt permise.

„Taboo aduce un concept nou de joc, potrivit atat pentru tineri, cat si pentru adulti si poate oferi ore in sir de distractie. Fiind o competitie contracronometru a cuvintelor, jocul poate lua oricand o turnura neasteptata si sa transforme o seara oarecare petrecuta alaturi de prieteni ori familie, intr-una memorabila,” declara Larisa Popescu, Brand Manager Hasbro Romania & Bulgaria.

Asadar, jucatorii isi testeaza creativitatea cu Taboo, in incercarea de a descrie denumiri de cuvinte ori branduri populare. Jocul vine cu un set de peste 1.000 cuvinte si provocaride ghicit, relevante pentru tendintele actuale, o clepsidra, un zar care schimba regulile jocului si o sonerie care ii „sanctioneaza” pe cei care rostesc cuvintele Taboo.

Sursa foto: National Post

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea