De prin lume adunate

#joc #poker #jocuri online #bet-at-home.com #ghidmasculin

Invata un joc nou:poker

Poker -ul este unul dintre cele mai populare, indragite si patimase jocuri de carti din lume. Acesta este un joc de carti in care utilizatorii mizeaza pe valoarea superioara a combinatiei de carti aflata in posesia lor. Pe aceste carti, jucatorul va paria sume de bani pentru obtinerea potului, adica a sumei puse in joc.

Castigatorul este jucatorul care detine mana cu cea mai mare valoare in conformitate cu ierarhia cartilor de joc sau cel care ramane cu cartile in mana, dupa ce toti ceilalti jucatori au renuntat sa joace turul respectiv.

Jucatorii primesc cate cinci carti, din care au voie sa schimbe trei. Regula cu schimbatul a maxim trei carti nu este una obligatorie, iar unii oameni tind sa o ignore, preferand astfel un joc mai lejer, cu posibilitatea de a schimba toate cele cinci carti. Insa nici schimbarea cartilor nu este obligatore. Poti sa ramai cu aceleasi carti cu care ai inceput jocul.

Mainile sunt comparate folosind un sistem standard de clasificare, iar jucatorul cu cea mai mare mana este castigatorul jocului.
 

Formatii de carti castigatoare


Cartea mare: Daca nici un jucator de la masa nu are o astfel de formatie, atunci castigatorul este cel cu cartea cea mai mare.
O pereche: Doua carti la fel. Ex: doi asi; doua dame etc.
Doua perechi: Ex: doi asi si doua dame.
Trei carti de acelasi fel: Aceasta mana mai este cunoscuta drept brelan. Ex: trei valeti.
Chinta: Aici trebuie sa ai cartile in ordine crescatoare. Ex: 10-J-Q-K-A. Bineinteles ca poti avea si 2-3-4-5-6, dar cartile mai mari vor castiga intotdeauna.
Culoare: Toate cartile sa fie de aceiasi culoare, dar nu intr-o ordine anume. Ex: 3-8-J-A-10 de inima neagra.
Full: Pentru a obtine Full trebuie sa ai trei carti de un fel si doua de un alt fel. Ex: trei dame si doi popi.
Careu: Ca sa obti careu trebuie sa ai patru carti de acelasi fel. Ex: patru valeti.
Chinta Royala: Cea mai puternica mana pe care o poti avea la un joc de poker. La fel ca si chinta normala, chinta royala presupune obtinerea cartilor in ordine crescatoare, doar ca aici trebuie ca toate sa aiba aceiasi culoare. Ex: 10-J-Q-K-A de inima rosie.
 

Variante ale poker-ului


Pokerul are mai multe variante de joc, toate fiind insa similare. In functie de varianta jucata, mainile pot fi formate folosind carti care sunt ascunse fata de adversari sau dintr-o combinatie de carti ascunse si carti aratate.

Printre cele mai jucate variante de poker intalnim Texas Holdem, unde ai la dispozitie cele doua carti personale plus celelate carti care sunt puse la comun pe masa de joc, Omaha, cu patru la carti personale, dar si celelate carti care sunt puse la comun pe masa de joc si 5 Card Draw, cea mai cunoscuta si utilizata varianta de poker la noi in tara. Se impart cate trei carti tuturor jucatorilor, fiecare jucator avand dreptul sa schimbe ulterior cel mult trei carti, in speranta formarii unor formatii castigatoare.

In aceasta vara petrece timpul liber alaturi de prieteni la un joc de poker. Pe bet-at-home.com poti invata acest joc in cativa pasi foarte simpi. Pe site vei gasi un program pe care il poti instala pe calculatorul de acasa. Tot aici vei gasi toate detaliile legate de instalarea programului.

Pe bet-at-home.com vei gasi informatii despre prima instalare a programului de poker, primul joc de poker si regulile pokerului.
 

Bonus de 1.000 € la poker


Pe bet-at-home.com ai parte si de o promotie speciala. Fiecare client nou al bet-at-home.com Poker primeşte pentru inceput un bonus incredibil de 100% la poker. Cu alte cuvinte: daca faci acum primul transfer de bani din contul de pariuri in contul de poker, va fi dublata suma transferata. In acest fel iti vei asigura pana la 1000 € extra.

Pentru a beneficia de bonusul de poker trebuie sa descarci si sa instalezi programul depoker, sa te inregistrezi in programul de poker, sa indici suma de bani pe care doresti sa o transferi din contul de pariuri in contul de poker. Apoi trebuie sa introduci in aceeasi fereastra codul de bonus si sa transferi fondurile.

Texas Hold'em, Omaha sau Seven Card Stud sunt jocuri la care suspansul este mereu garantat. Ca fan al celui mai popular joc de carti din lume, la bet-at-home.com Poker esti la adresa corecta. 24 de ore din 24 sunt disponibile numeroase mese "cash game" si turnee atractive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea