De prin lume adunate

#hobby #dans #cursuri de dans #scoala de dans #espansivo

Invata dansuri de societate cu Espansivo

Dansul inseamna mai mult decat o mie de cuvinte. Prin dans ne descartusam de timiditate si nesiguranta si pasim intr-un taram nou, plin de magie si facinatie. Dansul inseamna pasiune, energie si miscare. Daca vrei sa iti impresionezi persoana iubita sau sa participi la un eveniment unde trebuie sa iti etalezi calitatile de dansator, trebuie sa inveti cativa pasi esentialei care iti vor schimba viata.

Daca nu esti stapan pe acest domeniu, cel mai bine este sa apelezi la profesionisti care te vor ajuta si ghida in parcursul tau "dansant". Scoala de dans Espansivo te va initia in dansurile de societate. Aceste cursuri te vor invata mult mai multe decat sa dansezi: vei avea o tinuta impozanta, un alt tonus si mai multa incredere in tine.

Din categoria dansurilor de societate fac parte slowfox, quick step , vals vienez, vals lent si tango

Inventatorul slowfox-ului a fost actorul Harry Fox, iar dansul a aparut in 1914, in New York, si continea niste pasi ciudati pentru perioada aceea numiti trot (pasi rapizi), fiind denumit si Fox's Trot. Acest dans este considerat unul dintre cele mai dificile dintre dansurile standard, insa la Espanviso, dansatorii profesionisti ti vor arata ca totul este simplu daca urmezi regulile.

Quickstep este un dans de origine engleza si este varianta rapida a Foxtrot-ului. Quickstep-ul a devenit foarte popular deoarece a oferit tinerilor din clasa de mijloc a societatii un ritm plin de veselie si dinamism specific varstei lor. Pentru un plus de energie si un stropt de eleganta, acest dans este potrivit, iar cei de la Espansivo vor face din aceste cursuri adevarate momente de relaxare si placere.

Valsul vienez este un dans de origine populara tiroleza, foarte raspandit in Europa. Valsul era supranumit "dansul interzis", deoarece cand a ajuns in salile vieneze, partenerilor le era permis sa se atinga. Valsul este acum un dans elegant, cu muzica rafinata si orchestrata, pe acorduri de pian, vioara si bas.

Tango-ul este cel mai fascinant din toate dansurile. Originar din Spania sau Maroc, tango-ul a fost introdus in Lumea Noua de catre colonistii spanioli, in cele din urma a revenit in Spania. Este un dans cu un temperament specific, pe o melodie foarte ritmata si isi are originile in barurile claselor de jos din Buenos Aires . Dansul a fost raspandit in intreaga Europa, incepand cu anii 1900.

Valsul lent este cel mai popular dintre dansurile standard si este derivat din muzica populara germana. La inceput nu era considerat un dans decent datorita pozitiei stranse dintre parteneri si era practicat in special de clasele burgheze. Cu timpul, aristrocratii au adaptat dansul la normele acelor vremuri si a inceput sa fie dansat la marile baluri.

Daca te-am convins ca dansul este cel mai potrivit exercitiu pentru minte, suflet si corp, atunci da o fuga la Scoala de Dans Espansivo si inscrie-te la cursurile de dans de societate. Scoala de dans Espansivo se afla pe strada Semicercului, la numarul 56, in sector 1 din Bucuresti. Inscrieri se pot face la numarul de telefon 0721.326.726.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea