De prin lume adunate

#in your eyes #inna #lansare single

Inna a lansat varianta live “In Your Eyes”

Inna a lansat varianta live a celui mai recent single “In Your Eyes” in cadrul unei noi sesiuni Rock the Roof, filmata de data aceasta in Venice Beach, Los Angeles.

Sesiunea din Venice Beach este cea de-a 6a pe care INNA a inregistrat-o, dupa Rock the Roof Paris, Mexico City, Bucuresti, Londra si Istanbul. Filmarile au avut loc pe acoperisul aceleiasi cladiri pe care a filmat si celebra trupa Red Hot Chili Peppers pentru “The Adventures of Rain Dance Maggie”.

De filmare s-a ocupat Bogdan Daragiu care a lucrat cu INNA pentru “Be my Lover” si “Spre mare”, iar de productie Matei Dima, romanul castigator al “Innovation of the Year” in cadrul primei editii Youtube Music Awards.

Acest concept de cantari live se bucura de un real succes in randul fanilor INNEI, avand peste 50 de milioane de vizualizari doar pe canalul de YouTube al artistei. Cel mai vizualizat videoclip a acumulat 33 de milioane de accesari.

Videoclipul oficial al single-ului “In Your Eyes”, varianta cu Yandel, a ajuns la 7 milioane de vizualizari si are un feedback foarte bun din partea radiourilor din intreaga lume.

In plus, pe 25 noiembrie, Pitbull va lansa o piesa impreuna cu INNA - “All The Things” de pe albumul sau – 'Global Warming: Meltdown'.

INNA isi incheie zilele acestea turneul “Party Never Ends” in Mexic si America Latina, ultimul concert avand loc sambata in Chile.

INNA - In Your Eyes (Rock the Roof @ Venice Beach – CA)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea