De prin lume adunate

#festival #festivalul luminilor #Crowne Plaza Romania #Diwali

Indragostit de cultura indiana? Mergi la Diwali, Festivalul Luminilor!

Pana pe 25 noiembrie, la Crowne Plaza Romania are loc Diwali, Festivalul Luminilor care semnifica inceputul noului an hindus. La eveniment va fi promovata mancarea traditionala specifica regiunilor Goa si Mumbai din India, cunoscute pentru savoarea culinara.

Diwali, care in indiana inseamna "rand de lampi", este una dintre cele mai importante si frumoase sarbatori hinduse, care reuneste familiile si semnifica triumful binelui asupra raului. In perioada festivalului, credinta cere sa se aprinda mai multe lumini, ca semn de bucurie si implinire.

In aceasta perioada, in Bucuresti, iubitorii aventurilor culinare vor avea ocazia sa guste din delicioasele preparate indiene, iar cei care vor sa isi exprime creativitatea pot invata noi tehnici de gatit in cadrul lectiilor culinare sustinute de master chef-ul indian Ashlie Dias.

Printre bunatatile pe care vizitatorii festivalului le pot degusta se numara Tandoori Chicken, pui marinat in pasta de usturoi si ghimbir, iaurt si condimente, Chicken Biryani, bucati suculente de pui si orez basmati cu sofran si apa de trandafiri, Seafood peri peri, creveti, midii, calamar si chilli sau Bebinca, straturi subtiri de clatite din lapte de cocos.


Surs foto: goindia.about.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea