De prin lume adunate

#targ #baby expo #expozitie #copii

Incepe Baby Expo, editia de iarna

Editia de iarna a Salonului BABY EXPO se desfasoara in perioada 26 - 28 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. La acest targ, parintii vor gasi o oferta variata de produse si servicii destinate celor mici.
 

Printre noutatile prezentate de companii la aceasta editie se numara:

Primul produs personalizat Baby Expo: Termometrul digital cu masurare rapida.
Calma singura tetina compatibila cu alaptarea: solutia optima pentru mamici, sa hraneasca bebelusul cu laptele pompat anterior.
Cel mai performant Videofon Motorola, cu sistem de comunicare bidirectional, lampa de veghe, cantece de leagan si sunete din natura pentru a linisti bebelusul.
Carucior TRIO - WHITE LABEL: rafinat, elegant, surprinzator de alb, cu insertii si broderii de culoarea bronzului.
Castigatorul testelor de siguranta Fotoliul Kiddy Energy Pro (9-18 kg): cel mai bun fotoliu auto grupa 1
Saltele premium din Austria si cearsafurile speciale TENCEL: ultimele realizari tehnologice pentru confortul In timpul somnului.
Pachete speciale pentru cadourile de Craciun: felicitari cu urari de sarbatori tiparite cu fotografiile bebelusului si calendare cu colaje foto.
Colectia de carucioare TAKO 2011: cadre si jenti tunate In culoarea textilului, accesorizare totala, textile In nuante noi si combinatii deosebite.
Cartea de bucate pentru bebelusi de la taticul bucatar Baby Chef : 85 de retete extrem de apetisante pentru bebelusi si nu numai.
Cantar Baby  JC 219: arata greutatea exacta, chiar si atunci cand copilul se misca.
Colectia de pantofiori si cizmulite moi Beaba: usor de Incaltat datorita sistemului inteligent de deschidere.
Hainute cu tematica de Craciun: costumase de Mos Craciun, rochite de craciunite, spiridusi si salopetele pentru bebelusi, colorate, perfecte pentru a insenina seara de Ajun.
Omogenizatele de peste Plasmon BIO (pastrav, somon, merluciu, dorada, branzino), bogate In omega 3 si preparate numai din file, partea cea mai valoroasa a pestelui.
Cursul de limba engleza pentru bebelusi: acestia iau primul contact cu limba engleza prin care Isi dezvolta legatura afectiva cu parintii.
Papusile ecologice Keptin Jr.: realizate din materiale moi si naturale
Desene cu nisip, produs original, din categoria jucarii Educative (grupa Arta)
WellKid Baby & Infant sirop: Suport nutritional echilibrat pentru copii Intre 3 luni-5 ani.

Parintii sunt invitati sa participe la evenimente, concursuri, seminarii si sa beneficieze de serviciile puse la dispozitie de partenerii expozitiei.
 

Baby Gym, joc si miscare pentru cei mici: Dorna-Izvorul Alb invita parintii si copiii sa descopere placerea jocului prin miscare. Sub Indrumarea specialistilor de la Kineto Bebe copiii se joaca, fac gimnastica. Invata sa mearga In echilibru, sa se rostogoleasca, iar parintii primesc sfaturi legate de cresterea armonioasa a celui mic.
 

Piticii Sportivi: Cel mai atractiv eveniment sportiv pentru copii Intre 14 si 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe: catarare, echilibru, coborare si de-a rostogolul! In fiecare zi la ora 13.00, Ursuletul Nestlé da startul la concurs si premiaza toti copiii.


salsa Baby: Danseaza pe ritmuri de salsa Impreuna cu bebelusul tau! Zilnic la ora 14.00, mamicile cu bebelusii In port-bebe se vor Intrece In ritmuri de salsa. Melodii tropicale pline de viata si multe premii oferite de Baby Nova.

Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea: In fiecare zi la orele 11.00, Bebelusii arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestlé.


Spatiu de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare

Spatiu de alaptare Medela: Intr‐un cadru prietenos, curat si discret, mamicile au posibilitatea sa alapteze bebelusul si sa descopere solutii complete de alaptare, prezentate de Medela.

Spatiu de schimb scutece Bella Romania: Happy scuteceste parintii de griji si le ofera tot ceea ce este necesar pentru a schimba scutecul bebelusului, precum si informatii utile legate de igiena acestuia.

Clubul Parintilor: Specialisti In cresterea si dezvoltarea copilului le dau Intalnire parintilor la seminarii interactive.


La Baby Expo pe copii si parinti ii asteapta:

Ursuletul Albastru: Restaurantul Bebelusilor realizat In parteneriat cu Nestlé, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei.
Studio foto pentru copii KINDER STUDIO: Momente si zambete pretioase, de pastrat In imagini pentru totdeauna.
Clovni, zane, magicieni, face-painting si baloane modelate, activitati istete si multe premii oferite de Chicco, la Tombola Baby Expo.

Targul Baby Expo este deschis intre orele 10.00 - 20.00, iar duminica pana la ora 17.00. Intrarea costa 10 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea