De prin lume adunate

# zbor intarziat # despagubire zbor #despagubire

In ce situatii nu primesti despagubire pentru un zbor intarziat

Fiindca stim ca multi dintre oameni au plecari destul de des din tara, fie acestea cu scop de munca sau ca vacanta, zborurile dvs. pot intarzias considerabil, caz in care aveti dreptul sa cereti anumite despagubiri companiei de zbor. Dar ceea ce trebuie sa stiti este ca exista anumite situatii in care compania nu este obligata de a va oferi despagubiri, tocmai de accea azi aducem in subiect urmatoarea tema:

 

Care sunt situatiile speciale in care nu primesti despagubire pentru intarzierea unui zbor.

Trebuie sa avem o grija deosebit de mare la criteriile impuse de o companie de zbor cu privire la conpensatii si despagubiri deoarece acestia au si niste situatii in care nu sunt obligati prin lege sa va plateasca despagubirile mentionate anterior. Acestea sunt mai multe, dar incepem cu cele mai fregvente, oferite de catre prietenii nostri de la airclaim.

1. Daca ati fost anuntat de zborul dvs. care ulterior a avut intarziere sau anulare cu minim doua saptamani de mutarea orei sau anularea acestuia.

2. Daca ati fost informat cu privire la anularea unui zbor cu minim 7 zile inainte de anularea acestuia si redirectionat catre o alta linie de zbor care are plecare cu minim 2 ore inaintea orei prestabilite in bilet si ajunge la destinatie cu minim doua ore inaintea orei de aterizare presabilite in acelasi bilet.

3. Daca operatorul de transport aerian poate face dovada ca anularea este cauzata de imprejurari exceptionale care nu au putut fi evitate, in ciuda adoptarii tuturor masurilor posibile (lovituri de stat, vulcani care erup, incendii, conditii meteo extreme). Atentie la conditiile meteo extreme: de exemplu, daca un avion al companiei la care ai tu bilet nu decoleaza de pe aeroport invocand motive legate de vreme (ninsoare, ceata, etc), dar toate celelalte avioane de pe acelasi aeroport decoleaza, chiar daca acele conditii meteo au fost asa cum le spune compania aeriana ai putea fi totusi eligibil pentru aceasta compensatie si trebuie verificate mai multe aspecte de catre compania intermediara care iti depune cererea de compansare (claim).

Si lista se poate continua, dar pentru a vedea care sunt toate situatiile speciale in care nu poti primi compensatie pentru intarziere zbor si ce sa faci in acest caz, cel mai bine este sa vizitezi site-ul: https://www.airclaim.com

Sursa: pinterest.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea