De prin lume adunate

#craciun #petrecere craciun #farse #trucuri #hobby

Idei traznite pentru petrecerea de Craciun

Iti doresti ca petrecerea de Craciun de anul asta sa fie speciala si sa iti impresionezi prietenii? incearca cateva trucuri testate stiintific si cu siguranta iti vei lasa audienta cu gura cascata. Vei fi astfel sufletul petrecerii si iti vei castiga si cativa admiratorii in tabara celor studiosi. Mai jos iti prezentam cateva idei traznite pe care sa le pui in aplicare la petrecerea de Craciun. 

Cola cu mentosan

Cu siguranta ai vazut numeroase astfel de demostratii pe baza reactiei inedite dintre o bautura acidulata si micile drajeuri de mentosan. Chiar si Wikipedia a dedicat o intreaga pagina acestui experiment. Daca vrei sa te distrezi, incearca acest truc. Ia o sticla cu o bautura acidulata si introdu in ea cateva drajeuri de mentosan. Asigura-te ca drajeurile sunt aruncate corect si indeparteaza-te repede de langa sticla. Ceea ce va rezulta din aceasta combinatie va fi o fantana spumoasa.

Trucul cu lumanarea

Ai tot vazut prin filmele americane cum lumina se aprinde si se stinge doar cu o simpla miscare a mainilor. Probabil ca ti-ai dorit si tu o masinarie care sa aprinda si sa stinga lumina atunci cand trebuie, fara ca tu sa faci eforturi suplimentare.

Noi nu iti oferim aceasta masinarie, insa te vom invata un truc simplu, care te va ajuta sa iti impresionezi iubita in noaptea magica Craciun. Aprinde o lumanare si apoi plaseaza deasupra flacarii un bat de chibrit. Dupa ce chibritul se aprinde stinge flacara lumanarii. Gazul emanat de flacara va aprinde din nou lumanarea.

Cutia de suc

Cu totii ne-am dorit macar o data in viata sa avem puteri paranormale, lucrurile sa se lipeasca de noi sau cel putin sa se miste asa cum vrem fara sa le atingem. Pentru acest truc magic ai nevoie doar de o cutie de suc si putin apa. Intr-o cutie de suc toarna aproximativ 100 de ml de apa si vei descoperi ca atunci cand incerci sa o balansezi, cutia se misca singura, in mai multe directii.

Trucul cu fata de masa

De cate ori nu ai dorit ca in momentele de furie maxima sa arunci totul de pe masa sau sa tragi fata de masa? Te-a oprit insa gandul ca portelanurile mamei vor zace ciuruite la pamant si de aici un alt scandal. Noi am gasit insa solutia pentru furia ta.

Data viitoare cand vei simti ca nervii clocotesc in tine, aseaza pe o fata de masa cateva obiecte, insa fii sigur ca in partile laterale se afla obictele grele. Cand vrei sa smulgi fata de masa de sub obiecte, trage-o spre tine, adica vertical si nu orizontal. Ca prin minune fata de masa va disparea, iar farfuriile mamei vor ramane nemiscate pe masa.

Controversatul numar 6

Roaga pe unul dintre prietenii tai sa isi roteasca piciorul drept in sensul acelor de ceasornic, iar cu degetul aratator de la mana dreapta sa dezeneze in aer cifra sase. Vei descoperi ca prietenul tau va desena in aer cifra sase, insa miscarile piciorului vor fi invers fata de miscarea normala a acelor de ceasornic.

Stinge lumanarea inteligent

Cand erai mic cu siguranta ca iti doreai sa stingi dintr-o suflare toate lumanrile din tortul pragatit de mama pentru ziua ta. Numai asa toate dorintele iti erau indeplinite. Zile intregi faceai exerctii de respiratie sau iti tineai rasuflarea pentru minute bune, toate doar pentru ziua cea mare cand nu ai fi vrut sa te faci de rusine.

Acum avem solutia perfecta pentru tine. Toarna intr-un recipient cateva grame de otet, dupa care adaugi o lingurita de bicarbonat de sodiu, sau praf de copt. In timpul reactiei chimice dintre cele doua componente, aseaza palma peste recipinet. In acest fel, subtantele nu se vor evapora. Subtanta astfel obtinuta va fi turnata deasupra lumanarilor aprinse, care se vor stinge instant, fara sa le atingi.

Mai multe astfel de trucuri poti invata in din filmuletul de aici. Acestea sunt simple, usor de invatat si inedite. Incearca sa le foloseste la petrecerea de Craciun din acest an si cu siguranta atmosfera va fi mult mai animata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea