De prin lume adunate

#pregatiri Halloween #petrecere Halloween #halloween

Iata de ce ai nevoie pentru o petrecere de Halloween

Copiii stiu intotdeauna sa se distreze cel mai bine. Nu ai nevoie de o ocazie speciala pentru a da o petrecere pentru ei. Cu toate ca Halloween-ul este o sarbatoare importata, cei mici s-ar putea simti excelent, daca le organizezi un party in preajma zilei de 31 octombrie. 

Primele pregatiri

Poti incepe cu o curatenie generala. Foloseste produsele Sano, recomandate de specialisti, extrem de eficiente si care protejeaza mediul. Tema va fi, bineinteles, Halloween-ul, asa ca va trebui sa iti decorezi casa cu multi dovleci, vrajitoare, fantome. Multe dintre decoratiuni pot fi confectionate si de cei mici, in timpul petrecerii propriu-zise, asa ca nu trebuie sa iti bati prea mult capul. Asigura-le, totusi, materialele necesare pentru a sculpta si decupa decoratiunile. 

Invitatiile trebuie trimise din timp. Daca nu ai suficient spatiu, va trebui sa acorzi atentie numarului de musafiri. Copilul tau ar putea fi tentat sa isi cheme toata clasa, dar numarul ideal de prieteni n-ar trebui sa treaca de 12. 

Ce le gatesti celor mici

Mancarurile sofisticate nu sunt necesare la acest gen de petrecere. Copiii vor fi prinsi cu joaca si sunt sanse sa uite sa manance. Pregateste-le platouri cu sandwichuri, legume, fructe, sucuri naturale. De asemenea, poti face o comanda de pizza, hamburgeri sau hotdogi. 

In schimb, nu trebuie sa lipseasca dulciurile in tonul petrecerii de Halloween. Poti prepara mere coapte, placinta de dovleac, briose in forme de fantoma. 

Costumatia este obligatorie

Daca la capitolul mancare nu ar trebui sa ai prea multe batai de cap, costumele de Halloween sunt foarte importante. Va trebui sa iti anunti invitatii sa vina costumati si sa iti echipezi corespunzator copilul. Costumul poate fi confectionat acasa, cumparat sau inchiriat. Va trebui sa intruchipeze un personaj desprins din cartile sau filmele de groaza. In cazul in care copiii sunt mai mari, pot fi "speriati" inca de la intrarea in casa. Musafirii vor fi intampinati de fantome, vrajitoare sau alte personaje inspaimantatoare. Se vor distra, cu siguranta. 

Si muzica trebuie sa fie in tonul petrecerii de Halloween - vei gasi pe YouTube suficiente melodii. Copiii vor putea sa sculpteze dovleci, sa decupeze si sa coloreze fantome sau isi vor gasi singuri alte activitati amuzante. Acestia sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi. Un Halloween fericit! 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea