De prin lume adunate

#zilele bucurestiului 2010 #produse traditionale #targ #iarmaroc #muzeul de istorie

Iarmarocul Bucurestiului la Muzeul de Istorie

Pe Calea Victoriei , la Muzeul National de Istorie, isi deschide portile Iarmarocul Bucurestiului de altadata. Evenimentul are loc in perioada 17 – 19 septembrie . Sambata, 18 septembrie, Iarmarocul va fi deschis pana tarziu in noapte.

Targul propune bucurestenilor si turistilor o rememorare a iarmarocurilor de alta data. Evenimentul cuprinde o oferta variate de produse traditionale alimentare, produse cosmetice prelucrate ca pe vremea bunicii, cu ingrediente naturale , produse artizanale si multe altele.

Printre zecile de cafenele din Centrul Vechi al capitalei vei gasi numeroase bunatati. Vei gusta din braga ca pe vremea bunicilor si vei savura prajituri de casa, placinte cu branza, carnaciori cu busuioc sau pastrama de oaie . Si ca totul sa mearga bine, la targ vei gasi si vinuri traditionale romanesti.

La iarmaroc vei mai gasi si numeroase sortimente de miere, dar si oale si strachini frumos pictate aduse din Corund.

Asadar, daca ai chef de o plimbare pe inserat si de o degustare de bunatati ca pe vremea bunicilor, Iarmarocul Bucurestilor se deschide la acest final de saptamana.

Iarmarocul este deschis la Muzeul National de Istorie, in perioada 17 – 19 septembrie, intre orele 10.00 – 18.00. Sambata, iarmarocul este deschis pana la ora 2.00 dimineata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea