De prin lume adunate

#muzeul de istorie #targ #produse traditionale #iarmaroc

Iarmaroc de primavara la Muzeul de Istorie a Romaniei

Odata cu “ Noaptea muzeelor deschise , are loc doua editie a ”Iarmarocului”, editia de primavara, in perioada 13 - 15 mai la Muzeul National de Istorie al Romaniei.
    
 Cei ce vor trece pragul targului vor fi incantati sa regaseasca atmosfera unui iarmaroc asa ca alta data. Obiecte de artizanat, creatii ale artistilor plastici, bijuterii hand made , obiecte vechi, ii frumos cusute, broderii, carti, vor face cu siguranta deliciul vizitatorilor.

Gurmanzi vor gasi la targ dulciuri din martipan si pasta de fructe, ciocolata de casa , turta dulce, kurtos kalacs , alune si migdale scaldate in zahar caramel, halvita cu miere de salcam si multe alte lucruri ce iti vor retine atentia.
   
La Iarmarocul Primaverii, fanfara militara va intretine si infrumuseta atmosfera prin ritmuri dirijate de un “tambur major cu mustacioara”.

Piese de teatru, proiectii de filme si multe alte atractii vor fi puse la dispozitie de Muzeul National de Istorie al Romaniei, iar noaptea de 14 spre 15 mai va fi cu portile deschise pana tarziu in noapte.

Intrarea la evenimente este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea