De prin lume adunate

#destinatii de vacanta inedite #hotel aer liber #hotel zero stele #hotel Elvetia #vacanta elvetia #destinatii de vacanta #elvetia

Hotel inedit in Elvetia! Cat te costa sa dormi sub cerul liber

Un proiect inedit a luat viata in Elvetia. Este vorba despre hotelul de zero stele, un proiect pus la punct de doi artisti conceptuali. Frank si Patrik Riklin, frati gemeni, au pus bazele hotelului denumit Null Stern Hotel, care si-a castigat rapid popularitatea in intreaga lume.

In acest hotel te poti caza intr-o "camera", fara tavan si fara niciun perete. Camera, aflata la 1.700 de metri desupra nivelului marii, este formata doar dintr-o podea, un pat confortabil si doua noptiere cu veioze. Peisajul este de vis, iar noaptea dormi sub cerul liber.

Cei care au curajul sa-si plnifice o vacanta aici, scot din buzunar nu mai putin de 300 de dolari pe noapte, potrivit mediafax.ro. Afacerea merge ca pe roate, daca ne gandim ca numai in 2017 au fost deja programate peste 1300 de rezervari, de catre oameni din intreaga lume.

Tu ai fi dispus(a) sa te cazezi in hotelul de zero stele din Elvetia?

Sursa foto: dezeen.com, outdoor-hospitality.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea