Dragoste

# costume pentru familie #costume halloween #halloween #costume

Halloween in familie? 6 idei de costume care vor atrage invidia invitatilor

Atunci cand vrei sa petreci Halloweenul in familie, ar trebui sa alegi cele mai interesante costume. Iti oferim cateva idei pentru ca anul acesta sa te costumezi absolut superb.

1. The Cat in the Hat

Imbracati-va ca personajele din acest serial clasic pentru copii. Mama va fi foarte incantata de aceasta idee. Copiii pot purta costumele personajelor Thing One si Thing Two. Tatal poate fi pisica rautacioasa cu palarie. Mama are nevoie doar de o rochie interesanta. Daca este primul tau Halloween ca parinte, cu siguranta vei adora aceste idei de costume pentru micuti.

2. Hotel Transylvania

Cand monstrii si oamenii se intalnesc, ai o tema minunata de Halloween pentru familia ta. Poti combina cu usurinta costumele pentru Contele Dracula si Frankenstein. Pentru a recrea combinatia dintre Johnny si Dennis, cele doua personaje din acest serial, trebuie doar sa creezi tricouri simple galbene si verzi si sa faci peruci rosii. Pentru Mavis, o simpla rochie neagra cu snururi cu dungi rosii si negre este suficienta.

3. Lumea magica a lui Harry Potter

Expecto patronum! Exersati vrajile si aratati-va mandria Gryffindor cu aceste costume Harry Potter care sunt potrivite inclusiv pentru familii numeroase si pentru toate varstele. Indiferent daca vrei sa fii Hermoine, Dumbledore, Hagrid, profesoara McGonagall sau chiar Harry Potter, exista o optiune pentru fiecare. De asemenea, poti face sau cumpara costume pentru Luna, Draco si Dobby – spiridusul de casa atat de indragit de fanii seriei.

4. Mica sirena

Micuta sirena poate fi vedeta spectacolului in aceasta odiseea a costumelor subacvatice. Tata poate deveni Poseidon, zeul marii, in timp ce mama joaca rolul unei sirene. Fiecare persoana din familie poate gasi un costum potrivit, iar cei mai putin curajosi pot merge pe solutii clasice in costume de peste si crabi.

5. O turma de unicorni unici

Unicornii mitici, magici si pur si simplu uimitori sunt cea mai recenta obsesie a copiilor. Fiecare membru al familiei isi poate alege propriul stil. Poti alege un costum gonflabil pentru baieti si o salopeta cu paiete pentru fete si adulti. Accesorizeaza tinutele cu peruci ombre colorate pentru a completa tinutele.

6. Back to the Future

Calatoriti in anii '80 cu aceste costume inspirate din Back to the e Future. Puteti fi Marty, Jennifer si Doc Brown – iar cel mai mic membru al familiei poate fi savantul excentric. Nu este nimic mai ciudat decat un medic inbracat in alb si cu parul valvoi. Iti poti face chiar propriul costum pentru personajul Marty. Tot ce iti trebuie sunt o pereche de blugi, o camasa din denim, o vesta portocalie si un skateboard.

Toate costumele de mai sus pot fi facute si in propria casa sau pot fi cumparate. Daca vrei ca acest Halloween sa fie cel mai distractiv si iti doresti ca toata familia sa fie implicata atunci cea mai buna idee este sa faceti costumele si decorul impreuna. Fiecare persoana va fi implicata si atmosfera va deveni una intima si distractiva.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din dragoste

Expertul Acasa.ro, psiholog Elena Done: Identitatea de sine

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: 10 ani in plus sau 10 ani cu plusuri?

Experti Familie & Relatii

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Copiii nu trebuie sa fie atenti, copiii trebuie sa fie curiosi!

Experti Familie & Relatii

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu: Conflictul dintre generatii a devenit… „razboi”

Expertul Acasa.ro, psiholog Daniela Nicoleta Dumitrescu

Pune o intrebare