De prin lume adunate

#bucuresti #marca #haine #reduceri #magazin #outlet #criza

Haine de marca la preturi mici

"Obrazul subtire cu cheltuiala se tine". Insa, in plina criza financiara ne dorim sa pastram cat mai mult banii in portofel si suntem mult mai atenti la cheltuielile pe care le facem. Daca totusi nu rezisti vitrinelor frumos impodobite ale magazinelor, poti opta pentru magazinele outlet. Centrele outlet vand stocurile de marfa care nu s-au epuizat si ofera aceleasi garantii, calitate si satisfactii ca si magazinele de marca. La noi s-au deschis in ultimii ani mai multe magazine de acest gen, unde reducerile practicate sunt cuprinse intre 30 si 70%.

Fashion House Outlet Centre

Fashion House Outlet Centre este primul centru de tip outlet din Romania, locul in care unele dintre cele mai cunoscute marci mondiale au punct de desfacere proprii similar modului lor de operare din Europa si SUA. Acest proiect a fost dezvoltat dupa modelul complexului din Varsovia, insa este mai mare decat acesta.

In general, produsele fac parte din colectiile anului anterior, sunt originale si beneficiaza de reduceri zilnice intre 30%-70%. Produsele includ articole de cea mai buna calitate pentru imbracamintea sport, jeansi, tinuta de zi, lenjerie, imbracaminte pentru activitati in aer liber, incaltaminte si accesorii, precum si unele articole casnice si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.

Printre marcile prezente in mall-uloutlet se numara Benvenutti, Ecco, Leather Point, Leonardo, Office Shoes, Otter, Stone Creek, Benetton, Bigotti, BSB, Camel Active, Danik, Famous Brands, Fox, Ipekyol, Kenvelo,  Mango sau Stefanel. De asemena, poti gasi aici si cateva cafenele si restaurante.

Fashion House Outlet Centre este situat in centrul comercial West Park din Militari, la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Aici vei mai gasi si locatii ale unor mari retaileri internationali: Hornbach (casa si gradina), Kika (mobilier) si TechnoMarket (electronice). La Fashion Outlet Center ajungi cu transportul in comun: cu autobuzul 236 din Piata Operei sau cu metroul pana la statia Pacii apoi autobuzul 236.

Infinity Town

Infinity Town este primul magazin multibrand de produse de marca din Romania. Aici vei gasi articole de imbracaminte si incaltaminte originale, la preturi reduse cu 30%. Marcile comercializate in acest magazin sunt Levi's, Lee Cooper, Wrangler, Diesel sau Gas. ceea ce impresioneaza insa in acest outlet este gama bogata de produse din jeans.

Daca esti in cautarea perechii perfecte de jeans, Infinity Town este una dintre optiunile pe care ar trebui sa le ei in calcul atunci cand pelci la vanatoare de cumparaturi. Pe langa magazinele outlet, la Infinity Town mai gasesti si o cafenea, o sala de gimnastica si o agentie de turism. Outletul se gaseste pe bulevardul Dimitrie Cantemir, la numarul 24, langa liceul Gheorghe Sincai, la statia de metrou Tineretului.

Elmec Outlet

Magazinul Elmec este situat pe Calea Bucurestilor, la numarul 37 pe DN1, in zona podului Otopen si functioneaza pe principiul "outlet". acest spatiu a fost conceput special pentru vanzarea produselor de imbracaminte si incaltaminte din sezoanele anterioare. Aici vei gasi produse Nike, Converse, Miss Sixty, Killah, Energie, Camper, Replay, Replay & Sons, Calvin Klein Jeans, Marlboro Classics, Dockers’, Polo Jeans by Ralph Lauren, Phard, Peter Luger, Helly Hanson, Harley Davidson, Bomb Boggie, West Scout sau Ocean Pacific.

Bigotti

Bigotti este o marca premium de vestimentatie pentru barbati, pentru stiluri variate: business,  clasic, smart casual sau trendy. Din acest magazin puteti achizitiona camasi, costume, cravate si accesorii, la preturi reduse cu 30-70%.

Outlet-ul este situat in magazinul Bucur Obor, la parter, si este deschis de luni pana vineri intre 9 si 21, sambata intre 9 si 20, iar duminica intre 9 si 17. Celelalte magazine Bigotti din Bucuresti sunt situate in: Mall Vitan, Plaza Romania, Mario Plaza, Unirea Shopping Center, magazinul Adam si pe Calea Victoriei.

Outlet Store

Outlet Store este situat la Piata Romana si este un magazin multibrand, cu preturi reduse. Aici veti gasi imbracaminte si incaltaminte pentru femei si barbati si diverse accesorii. De curand s-a deschis un Outlet Store si in Militari, pe Soseaua Virtutii, in Pasajul Lujerului . Marcile pe care le vei gasi aici sunt Diesel, Guess, Miss Sixty, Converse sau Famous Brands.  Outlet Store este primul magazin din Romania care promoveaza cu adevarat conceptul de Outlet.

Mini Prix

La Mini Prix vei gasi imbracaminte si incaltaminte pentru toate genurile: office, sport, casual, dar si accesorii precum genti, curele, caciuli, fulare sau esarfe. Printre marcile pe care le vei intalni aici se numara Zara sau H&M. Daca ai rabdare sa cauti printre rafturi si cosuri cu haine, la Mini Prix poti gasi haine de calitate la preturi foarte mici.

Outlet Seroussi

In acest outlet vei gasi imbracaminte office pentru femei si barbati, din colectiile trecute, la preturi reduse sau de fabrica. Pe langa articolele Seroussi aici se comercialiseaza si costume Pierre Cardin si Bruno Saint-Hilaire, la preturi accesibile. Outlet Seroussi este deschis pe Calea Mosilor, la numarul 36.

Outlet Guess

Pe Calea Mosilor s-a deschis si primul magazin de tip outlet Guess. Situat la intersectia de la Obor, magazinul vinde imbracaminte casual pentru femei si barbati, incaltaminte si accesorii, la preturi reduse. Preturile produselor sunt accesibile. Pentru o pereche de jeans vei scoate din buzunar 200 lei, iar pentru o bluza 100 – 150 lei.

Adidas Outlet

Pentru cei care sunt firi sportive exista si outletul Adidas. Acesta este situat pe DN1, in apropierea podului Otopeni si aici poti gasi inmbracaminte si incaltaminte originala, la preturi mici.

Magazine outlet online

Daca nu ai timp sa mergi prin magazinele cu preturi reduse din Bucuresti, poti incerca varianta online. In Romania exista cateva astfel de magazine care comercializeaza produse de marca, din colectii vechi. Printre marcile pe care le vei gasi se numara Lacoste, Kangol, Adidas, Puma, Roxy, Le Coq Sportif, Speedo, UGG sau Vans. Iata cateva dintre magazinele online de unde iti poti face cumparaturile mycloset, outletonline, outletmall sau outlet-webstore.

Mai citeste si:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea