De prin lume adunate

#evenimente #festival #jazz #cocnerte #green hours

Green Hours International Fest

E criza. Criza economica si sociala si politica, nu numai in tara noastra, ci la nivel global. Criza nu a fost generata in nici un caz de cultura. In pofida crizei, Green Hours 22 Jazz Cafe organizeaza a II-a editie a Green Hours International Jazz Fest, manifestare culturala independenta initiata in mai 2008, ca prim festival international al unui club din Romania.

Green Hours International Jazz Fest va avea loc intre 20 si 23 mai in Gradina Green Hours, modernizata special pentru acest eveniment. Vor putea fi urmarite in Calea Victoriei patru grupuri de exceptionali muzicieni din Europa precum si patru configuratii dintre cele mai valoroase ale muzicienilor de jazz din Romania.

Abonamentul pentru cele toate cele patru seri ale festivalului este de 100 lei, biletele la prima seara este de 50 de lei, iar biletul penntru celelalte trei seri este de 35 de lei. Intrarea in fiecare seara de concert se face incepand cu ora 18:00

 

Programul festivalului:

 

Joi, 20 mai:
- ora 19.00 - Kusak/Pop Urban Unit
- ora 20.30 - Nik Bartsch's Ronin : Holon

Vineri, 21 mai:
- ora 19.00 - Vlaicu Golcea & Midi Overdose
- ora 20.30 - Klaus Gesing/Jarrod Cagwin: Loopspool

Sambata, 22 mai:
- ora 19.00 -  Sorin Romanescu Project Next
- ora 20.30 - Pavel Kaczmarczyk Audiofeeling band: Complexity and Smplicity

Duminica, 23 mai:
- ora 19.00 - Iordache
- ora 20.30 - Omer Klein Triio: Introducing Omer Klein

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea