De prin lume adunate

#evenimente #ziua femeii #8 martie #evenimente bucuresti #evenimente 8 martie #gopo fashion night

Gopo Fashion Night de Ziua Femeii la Bucuresti

De Ziua Internationala a Femeii , Galeria Designerilor Romani din magazinul Cocor va gazdui cea de-a patra editie a Gopo Fashion Night, in cadrul caruia lumea filmului isi da intalnire cu lumea modei.

Gopo Fashion Night este o excelenta ocazie prin care actrite, actori si numerosi profesionisti din industria cinematografica nominalizati sau invitati la cea de-a sasea editie a Galei Premiilor Gopo isi vor putea alege tinutele dintre cele mai deosebite creatii ale celor mai importanti designeri romani .

Actritele Ada Condeescu, Ioana Flora, Gabriela Popescu, Simona Stoicescu , nominalizate la Premiul Gopo, Ozana Oancea, Mirela Oprisor, Clara Voda, Mihaela Sirbu, Ioana Blaj, Luiza Parvu, Florin Piersic Jr. sau George Pistereanu vor participa la intalnirea cu cei 21 de designeri care si-au confirmat prezenta la eveniment.

Andreea Esca, Amalia Enache, Andreea Patrascu, Adela Popescu si Radu Valcan sunt doar cateva dintre vedetele de televiziune invitate la Gala care vor fi prezente si la Gopo Fashion Night.

Lena Criveanu, Iulia Dima, Adelina Ivan, Cristian Samfira, Wilhelmina Arz, Ludmila Corlateanu, Dorin Negrau, Claudia Castrase, Norina Stoica, Andreea Tincu, Florentina Stoenescu, Claudia Castrase, Florentina Giol, Alexandra Ghiorghie, Gina Butiuc, Kinga Varga sunt designerii prezenti la Gopo Fashion Night, care se vor intrece in a oferi vedetelor de la Gala Premiilor Gopo tinute demne de a fi purtate pe covorul rosu.

Mihai Albu si Mihaela Glavan vor pune la dispozitia actritelor o colectie spectaculoasa de pantofi, iar accesoriile oferite de Casa de bijuterii Sabion, Prochaine, Lorina Bijoux, Oana Lazar, vor aduce un plus de stralucire si eleganta tinutelor.

Esti astfel invitat la un eveniment special, plin de culoare si eleganta. Pe 8 martie, toate femeile trebuie sa se simta frumoase si apreciate, iar la acest eveniment vor avea toate motivele sa fie rasfatate.

Vor urmari show-uri de moda interesante si vor putea sa achizitioneze obicte interesante, unicat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea