De prin lume adunate

#parcul herastrau #Ghost Fest #editie ghost gathering #program ghost fest 2013

Ghost Fest incepe azi, 12 iulie, in Parcul Herastrau. Vezi programul complet

Cea de-a doua editie a Ghost Gathering Fest debuteaza azi, in Gradina Japoneza din Parcul Herastrau din Bucuresti. Prima zi a festivalului ii are ca invitati pe N.O.R., FusionCore, C.O.D., Kistvaen, Eye of Solitude si Celelalte Cuvinte. Oradenii au pregatit un moment special fanilor, astfel ca pe scena din Parcul Herastrau se vor auzi, in premiera absoluta, cateva piese din repertoriul formatiei, interpretate in maniera acustica.

Portile festivalului se deschid la ora 15.30, iar dupa festival, petrecerea continua la Cafeneaua Tate a Taee, langa Gradina Japoneza.

Din pacate, cei de la Universe 217 au anuntat in ultima clipa ca nu pot ajunge la festival, intampinand dificultati cu transportul. Organizatorii si trupa isi cer scuze publicului si promit un concert Universe 217 cat de curand, in Romania.

Program complet:


Vineri, 12 iulie

15:30 – acces public
N.O.R.
FusionCore
C.O.D.
Kistvaen
Eye of Solitude
Celelalte Cuvinte

Sambata, 13 iulie

14:30 – acces public
“Tabloul” – teatru
Larrnakh
The 13th Sun
Hteththemeth
Kayno Yesno Slonce
Chaostar

Cea mai simpla metoda de acces este prin intrarea parcului dinspre Arcul de Triumf. Accesul in Gradina Japoneza se va face pe singura poarta principala.

Evenimentul este organizat de Centrul International Antidrog si al Drepturilor Omului (CIADO), sub egida  programului “Arta contra drog” si Cavalleria Events. Biletele si abonamentele pot fi achizitionate in reteaua Eventim, Metalhead, VreauBilet, IaBilet, Bilete.ro, dar si la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea