De prin lume adunate

#ghicit in zaruri #ghicit #zaruri

Ghicitul in zaruri: daca rezultatul nu iti place, avem un sfat

In viata, toti intampinam probleme, iar cateodata raspunsul pur si simplu este imposibil de gasit. Atunci avem nevoie de un mic ajutor, de energii care sa ne ghideze pe drumul cel bun.

Una din tacticile pe care le poti aborda pentru a gasi solutiile la problemele tale este ghicitul in zaruri. Este un ritual care functioneaza de sute de ani si a ajutat zeci de mii de persoane de-a lungul existentei sale. Clarvazatorii profesionisti de pe site-ul Astro TV au conceput acest tutorial si daca raspunsul nu este cel asteptat, au o alta varianta pentru tine. Pentru ce poti folosi ghicitul in zaruri?

Acest procedeu poate fi aplicat in orice domeniu al vietii tale. Daca ai nevoie de un semn al universului sau de un sfat divin pentru o decizie in dragoste, de cariera, de familie, atunci poti incerca sa lasi zarurile sa te ghideze.

De ce am nevoie pentru a ghici in zaruri?

Ai nevoie doar de un zar, de preferat realizat dintr-un material natural. Si multa concentrare.

Cum se desfasoara ghicitul in zaruri?

Incepi prin a tine zarul in mana timp de cateva minute. In acest timp, trebuie sa te concentrezi doar pe problema ta si pe intrebarea pe care vrei sa o adresezi universului. Trebuie sa uiti de viata cotidiana si de orice alta problema. Atunci cand simti ca esti pregatit, arunci zarul si iti notezi primul numar. Repeti procesul si mai arunci o data, apoi notezi si al doilea zar. Aici, ghicitul in zaruri devine putin mai complicat.

Fiecare combinatie de cifre iti transmite un mesaj. Acesta trebuie interpretat, iar daca raspunsul este departe de asteptarile tale, atunci poti cere ajutorul unui clarvazator profesionist de pe Astro TV care te va ghida.

Pot folosi ghicitul in zaruri pentru predictii in dragoste?

Categoric! O mare parte dintre predictiile in care se foloseste ghicitul in zaruri sunt pentru problemele in dragoste. Tocmai de aceea, exista o metoda mai complicata, dar specifica acestui subiect. Pentru ea, ai nevoie de 3 zaruri si o foaie de hartie pe care sa fie desenat un cerc cu diametrul de 33 de centimetri. 

Pot gresi atunci cand imi ghicesc singur?

Ghicitul in zaruri cu siguranta te va ajuta, dar nu intotdeauna iti va rezolva problema. Exista interpretari multiple ale acelorasi numere, in functie de contextul in care te afli.

De multe ori, lipsa de experienta ar putea sa te conduca spre un raspuns eronat si sfatul pe care l-ai desprins sa nu fie potrivit pentru tine.

Daca raspunsul primit in urma ghicitului in zaruri nu este ceea ce te asteptai, sau daca este prea departe de adevar, atunci un clarvazator profesionist te poate ajuta cu un sfat. Pe Astro TV poti sa iti alegi unul si sa il contactezi la orice ora din zi, pentru a fi indrumat pe calea cea buna.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea