De prin lume adunate

#destin #palma #ghicit in palma #conturare destin

Ghicitul in palma: ce-ti dezvaluie liniile care-ti contureaza destinul

Prezicatorii Greciei antice descopereau caracterul, dar si viitorul unei persoane analizandu-i liniile din palma. Desi exista tratate intregi care explica practica denumita chiromantie, si tu poti “citi” semnele din palma daca cunosti cateva reguli de baza.

Cele patru linii ale palmelor

Traditia chiromantiei spune ca palma stanga iti dezvaluie ceea ce poti face, propriul potential, predispozitiile si inclinatiile tale, asadar din ce este compusa personalitatea ta, iar palma dreapta iti arata ceea ce te asteapta – viitorul.

Principalele linii din palma sunt cea a vietii, a capului, a inimii si a norocului.

Linia vietii traseaza, practic, destinul de la nastere la moarte si este prima care se formeaza in palma atunci cand omul este inca un embrion de doar opt saptamani, in burtica mamei. Multe persoane se sperie dupa ce realizeaza ca linia vietii din palma nu este lunga, avand impresia ca acest lucru le indica o viata scuta. Insa nu este adevarat. Lungimea liniei vietii nu indica longevitatea individului, insa cat de bine este definita aceasta linie arata cat de activ ca fire este omul respectiv.

Linia capului este uneori lipita de linia vietii, alteori nu si dezvalui modul in care omul gandeste. Linia capului, care incepe din zona aflata intre degetul mare si aratator si traverseaza palma, indica si nivelul de creativitate, de imaginatie a individului. Cu cat linia capului este mai inclinata, cu atat omul respectiv este are mai mult imaginatie.

Linia inimii dezvaluie informatii despre relatiile pe care le dezvolta omul pe parcursul vietii sale, dar si despre sentimentele sale. Linia inimii este cea mai apropiata de degete, fiind, intr-o anumita masura, paralela cu cea a capului. 

Continuarea si FOTO, pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea