De prin lume adunate

# batman cave #eroi #batman

Ghici, ghicitoarea mea: Doi idoli isi unesc fortele. Stiti care sunt acestia?

Ce rezulta din colaborarea dintre unul dintre cei mai faimosi biscuiti din lume* si unul dintre cei mai tari supereroi DC? OREO anunta cu incantare parteneriatul sau exclusiv cu noul film Batman, o asociere care cu siguranta ii va incanta pe fanii amandurora, celebrand astfel noul film artistic de la Warner Bros. Pictures.

Incepand cu luna ianuarie 2022, fanii vor putea cumpara pachetele OREO in editie limitata, inspirate din Gotham City. Pentru prima data, clasicul biscuit OREO se va transforma in cadrul acestei colaborari cu un design de produs unic cu imaginea iconica a lui Batman. Prin scanarea codului QR de pe pachet, fanii vor putea explora portalul virtual Batcave, unde vicleanul Riddler a lasat o serie de ghicitori care asteapta sa fie rezolvate. Cine se aventureaza in Batcave poate castiga numeroase premii, iar cei care reusesc sa rezolve toate ghicitorile vor descoperi continut suplimentar. 

“La OREO, ne place sa ne surprindem fanii cu parteneriate inedite”, a declarat Chiara Missio, Brand Director OREO Europe. “De aceea suntem atat de incantati sa anuntam parteneriatul cu Batman, in cadrul colaborarii noastre cu Warner Bros.” Colaborarile anterioare OREO in editie limitata in Europa o includ pe cea cu Minionii, in vara lui 2021, si pe cea cu megastarul Lady Gaga in ianuarie 2021.

"Suntem incantati sa anuntam lansarea biscuitului OREO cu imaginea lui Batman in relief, in editie limitata. Putine lucruri se compara cu un film care te tine in suspans, insotit de o gustare delicioasa. Colaborarea dintre OREO si Batman isi propune sa le ofere noi experiente atat iubitorilor de OREO, cat si fanilor loiali ai unuia dintre cei mai mari supereroi”, spune Ioana Pana, Senior Brand Manager Biscuits Romania.

Filmul Batman, disponibil exclusiv in cinema, este distribuit in Romania de catre Vertical Entertainment si se anunta drept experienta cinematografica suprema a anului 2022. Timp de aproape un secol, cel Mai Mare Justitiar al Lumii a cucerit inimile si imaginatia fanilor din intreaga lume, iar acest film exploreaza un teritoriu necunoscut de acest personaj pe marele ecran.

Editia limitata a colaborarii dintre OREO si Batman va fi disponibila doar in limita stocurilor, asa ca urmariti produsele din magazine incepand cu ianuarie 2022.  

OREO te invita si la un concurs: incepand cu 31 ianuarie, cumpara biscuiti OREO de minimum 9 lei, inscrie bonul fiscal pe www.oreo.eu si poti castiga premiul cel mare care consta intr-o experienta Batman pentru 2 persoane, 400 de premii cu Mediaplayer Mi Tv Box si 8 premii cu Samsung Soundbar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea