De prin lume adunate

#inghetata #unde iesim #timp liber #gelaterie #gelaterii in bucuresti

Gelaterii in Bucuresti

Cu ciocolata, menta, praline, iaurt, fructe, vanilie, scortisoara sau banane, inghetata este unul dintre cele mai cautate deserturi in sezonul rece. Acum si in Bucuresti poti gasi numeroase magazine si gelaterii care te poarta cu gandul catre tinuturile insoritei Italii.

Pe langa oferta generoasa din magazine si supermarketuri, in Bucuresti au inceput sa apara si spatii speciale in care poti degusta o inghetata rafinata care sa te racoreasca in zilele toride de vara.

Inghetata aromata de la Leonidas

Leonidas, producator belgian de ciocolata si delicatesuri de ciocolata isi rasfata clientii in sezonul estival cu inghetate deosebite, din care nu lipsesc celebrele praline. Tot aici pot fi gasite si cunoscutele inghetate, made in USA, "Ben&Jerry's". Cei care sunt atenti la silueta, pot gusta diferite sorbeturi.

Inghetata de la Venchi

Venchi este un magazin mic si cochet pe Victoriei. Aici vei gasi peste 50 de sortimente de inghetata si ciocolata. La Venchi poti incerca nuga cu alune de padure, crema de alune de padure, portocalele invelite in ciocolata. Mai poti gasi castane glasate, ciocolata calda, trabucuri de ciocolata si multe alte bunatati din ciocolata.

Produsele sunt aduse din Italia, realizate dupa vechi retete traditionale. Pentru cadouri inedite pentru cei dragi poti incerca tartufi, nougatine, fructe trase in ciocolata, caviar de ciocolata, ciocolata neagra din Ecuador, boabe de ciocolata, truffe si parline.

La Vechi vei gasi numeroase sortimente de inghetata pe baza de lapte, ciocolata sau fructe. Ai de ales intre inghetata cu portocale, cafea, nuca de cocos, iaurt de fructe, malaga, marron glace, mascarpone, nocciola, fistic, cassata, tiramisu, crema de vanilie, zabaglione, meringue, panna cotta, menta, torrone, iaurt, scortisoara, ghimbir, banane, smochine, mango sau curmale.

Inghetata italiana in Centrul Vechi

Dupa o plimbare prin Centrul Vechi al capitalei te poti rasfata cu o inghetata italiana de la Clate. clate este un loc unde poti manca si clatite cu diverse umpluturi , inclusiv cu inghetata. La capitolul preparate, Clate se mai lauda si cu waffles cu diverse siropuri si topping-uri, inghetata si alte tipuri de desert.

Clatitele sunt cu multe arome si umpluturi, de la dulceata la creme de ciocolata, caramel, nuca si altele. In casa dulciurilor poti sa bei si un ceai bun in multiple variante de gusturi si combinatii. Din meniu nu lipsesc racoritoarele, cafelele, berea sau frappe-ul de la Clate. Clate e un loc foarte simpatic unde poti sa iei o gustare dulce sau unde poti sa stai in liniste la un ceai, o cafea.

Inghetata Haagen Dazs in mall Baneasa

In Baneasa Shopping City se afla o gelaterie cu inghetata Haagen-Dazs, una dintre cele mai apreciate inghetate din vestul Europei. Pe langa inghetata, la Haagen-Dazs mai gasesti cafea, produse de patiserie si dulciuri. La Haagen Dazs poti gusta din sorbeturile de mango, zmeura, lamaie, inghetata cu nuci macadamia, dulce de leche, cafea, ciocolata, vanilie si multe alte combinatii delicioase.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea