De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #jazz #garana jazz festival 2012 # festival jazz

Garana Jazz Festival 2012

Festivalul de Jazz de la Garana, ajuns la editia a XVI-a va avea loc intre 12 si 15 iulie 2012 in Poiana Lupului de la Garana, in judetul Caras Severin. Festivalul cu invitati international de renume este de ani buni un reper obligatoriu in calendarul amatorilor de jazz.

Proiectul a fost initiat de Fundatia Culturala Jazz Banat iar de-a lungul timpului a adus in Romania nume importante, de la Avishai Cohen la Jan Garbarek, Mike Stern, Stanley Jordan sau Nick Bartsh, oferind in acelasi timp spectatorilor si cele mai importante nume din jazzul auothton.

Garana Jazz Fest 2012, editia de anul acesta a importantului festival international propune patru seri de muzica cu nume la fel de interesante ca intotdeauna.

Evenimentul va aduce pe scena de la artisti autohtoni de jazz pana la nume grele din aceasta industrie cum ar fi John Scofield, Dave Holland, Carlos Baca, Portico Quarte, Dave Holland Prism, Marc Ribot y Los Cubanos Postizos, Adrian Gaspar Trio si multi altii.

De-a lungul anilor, au sustinut concerte la Garana mari artisti ai scenei mondiale de jazz, multi dintre ei monstri sacri ai celui mai creativ gen muzical al ultimilor 100 de ani. Pot fi amintite concertele sustinute de Jan Garbarek, Mike Stern, Miroslav Vitous, Yellowjackets, Victor Wooten, Steve Hackett, Stanlez Jordan, Niguien Le, Jean Luc Ponty, Terje Rypdal, John Abercrombie, Lars Danielsson, Nils Petter Molvaer si multi altii.

Programul festivalului:

12 iulie:
Iordache (Romania)
Slawek Jaskulke (Polonia)
John Scofield Hollowbody Band (SUA)
Adrian Gaspar Trio (Austria)

13 iulie:
Mario & The Teachers (Romania)
Portico Quartet (UK)
Edgar Knecht Quartet (Germania)
Brink Man Ship feat. Nils Petter Molvaer (Elvetia, Norvegia)

14 iulie:
Tord Gustavsen Quartet (Norvegia)
Dave Holland Prism (SUA)
Kuara (Finlanda)
Emy Dragoi & Jazz Hot Club de Roumanie (Romania)

15 iulie:
Eugen Gondi Trio (Olanda)
Bugge Wesseltoft & Friends (Norvegia, Franta, Germania)
Carlos Baca - Azul (Portugalia)
Marc Ribot y Los Cubanos Postizos (SUA, Cuba)

Biletele se pot achizitiona inainte de concerte, incepand cu orele 16.00, de la casa de bilete de la intrarea in incinta. Pretul unui bilet este de 60 lei pe zi, iar un abonament poate fi achizitionat la 200 lei si permite accesul in toate cele 4 zile ale evenimentului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea