De prin lume adunate

#film #evenimente #future shorts #festival film #evenimente bucuresti

Future Shorts la Bucuresti

Festivalul Future Shorts este cel mai mare festival international de scurtmetraje, care difuzeaza cele mai inovatoare si premiate scurtmetraje din intreaga lume, in peste 200 de orase din 60 de tari.

Future Shorts Romania este un eveniment cu totul special care cuprinde implicarea publicului intr-un show interactiv, alaturi de vizionarea celor mai premiate scurt-metraje, concerte, scurte reprezentatii teatrale si expozitii de arta fotografica.

Intregul eveniment Future Shorts devine un film, care va surpinde fragmente din toate momentele cheie ale evenimentului, ca parte din scenariu. Invitatii vor deveni personaje ale filmului, fiind implicati in momente de improvizatie si interactiune spontana. Acesta va fi primul eveniment de acest gen din Romania, primul film realizat ad-hoc, in cadrul unui eveniment.

Alaturi de Dragos Bucur si Aylin Cadar esti invitat la Future Shorts, pe 21 aprilie. Dupa concertul Tolouse Lautrec urmeaza scurtmetrajele. Din noul program de primavara fac parte scurtmetraje multipremiate international.

In plus, vei viziona si cele doua scurtmetraje castigatoare in cadrul celor doua sectiuni "Profi" si "Indie" ale concursului de scurt-metraje romanesti, concurs care isi propune sa promoveze tinerele talente din Romania pe plan national si international.

Dupa scurtmetraje urmeaza un performance live, interactiv care ii are ca protagonisti pe Ioana Marchidan si Istvan Teglas, in care Iris Spiridon imbina dansul, muzica live, proiectii video si secvente cinematografice, concertul Antarctica si after-party cu Bogman.

In plus, make-up artistul Paulina Buldumea te asteapta, la make-up cornerul special amenajat, pentru a-ti crea lookul vedetei tale de film preferate, iar la bar poti savura alaturi de vedetele invitate un cocktail romantic, aventuros sau amuzant.

Toate acestea dupa ce ai admirat fotografii inedite din expozitiile unui artist consacrat, Radu Afrim si a unuia la inceput de drum, Bogdan Grigorescu.

Program eveniment:

19.00 - pana in zori

Concert: Toulouse Lautrec

Proiectii scurtmetraje

Proiectia celor doua scurtmetraje castigatoare

Sketch: Stop watching, start acting!

Realizarea scurtmetrajului "Stop watching, start acting!"

Expozitii de arta fotografica: Radu Afrim, Bogdan Grigorescu

Atelier de make-up profesionist cu make-up artistul Paulina Buldumea

Concert Antarctica

Afterparty: Bogman si bar cu cockteiluri rafinate pentru cinefilii amatori de distractie pana in zori.

Pretul unui bilet este de 40 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea