De prin lume adunate

Fotografie de pe o strada zurlie

Quijote, cel care a luat in stapanire strada lui Mercy acum mai bine de doua saptamani, s-a retras, cu tot cu morile-i de vant, si le-a lasat loc cotropitoarelor masini .

Pe durata scurtei lui domnii, s-a expus total fotografilor si privitorilor, cu promisiunea ca va lasa Carturestiului o expozitie de fotografie care sa aminteasca de trecerea sa prin oras.

Ca atare, Street aparate foto la locul "incidentului", pentru a-si dona peliculele si pentru a intra astfel intr-un program de ne-protectie a martorilor.

Carturestiul din Mercy pregateste pentru perioada 28 iulie - 28 august expozitia "Fotografie pe o strada zurlie - remember Quijote", la care sunt invitati sa adere fotografi amatori, profesionisti, clasici, digitali, ce-au luat cu ei acasa o parte din Quijoteada.

Dintre fotografiile trimise pana in 14 iulie (pe mail: cosminlungu@carturesti.ro, prin posta: Carturesti, strada Mercy nr. 7 sau prin infatisare directa la librarie), un juriu va alege imaginile cele mai reprezentative si le va (pre)gati de expozitie. In amintirea lui Don Quijote!

Street Delivery de la Timisoara e un festival - manifest, precum fratele mai mare cu un an de la Bucuresti. Si ca un frate mai mic, imprumuta ceva din atitudinile sale.

Asa ca nu trebuie sa fie de mirare de ce luptam pentru un centru istoric ingrijit, cu mai putine masini, mai putina poluare si neaparat cu piste de biciclisti (Piata Unirii nu vrea sa primeasca acum roata de bicicleta pe-acolo). De-asta exista Street Delivery! Va urma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea