De prin lume adunate

#timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti # festivaluri august

Festivaluri in luna august in Bucuresti

In luna august, Bucurestiul va gazdui cateva festivaluri interesante, pline de culoare.

Chiar daca ti-ai terminat zilele de concediu, poti sa te bucuri de clipe de relaxare, participand la evenimentele ce se vor desfasura in Capitala.

1. Festivalul de vara- "Teatru, strada si copii"

Festivalul de vara "Teatru, strada si copii" a inceput pe 31 mai 2012 si se va incheia in data de 16 septembrie 2012. Evenimentul isi propune sa reuneasca atat teatre din tara, cat si trupe din strainate.

Poti profita de weekend-urile lunii august pentru a viziona spectacolele oferite de teatrul de animatie "Tandarica". Astfel, ai ocazia sa te bucuri de spectacolele proprii trupei "Tandarica", dar si de lecturi din repertoriul clasic romanesc si universal.

"Putem spune ca acest festival este creatia unui efort colectiv care l-a facut sa devina un promotor al educatiei prin arta, atat in Bucuresti, cat si in tara", a declarat Calin Mocanu ( directorul teatrului "Tandarica").

2. Festivalul Magic Summer

Festivalul Magic Summer a inceput la mijlocul lunii trecute ( mai precis pe data de 18 iulie) si cuprinde o serie de sapte concerte, ce se desfasoara in fiecare zi de miercuri, pana pe 29 august.

Pe 8 august, spectatorii de la Ateneu vor avea ocazia sa il vada pe violonistul Liviu Prunaru, concertmaistrul orchestrei "Concertgebouw" din Amsterdam. Acesta va avea cativa invitati de seama, printre care Cristian Ifrim, Rafael Butaru, Roxana Oprea sau Valentina Prunaru.

Pe 15 august, in cadrul Magic Summer va canta Mihaela Martin ( cu invitatii Frans Helmerson si Steluta Radu), iar pe 22 august, vor urca pe scena Ateneului Horia Andreescu si Romanian Sinfonietta Orchestra.

3. Stagiunea Muzicala Estivala 2012

Stagiunea Muzicala Estivala se va incheia pe 30 septembrie, ceea ce inseamna ca mai ai la dispozitie aproape doua luni pentru a urmari concertele din Cismigiu.

Acest eveniment, dedicat celor care iubesc muzica de estrada are loc in fiecare sfarsit de saptamana, intre orele 11 si 13.00, in Gradina Cismigiu.

4. The Met: Live in HD

Daca nu ti-ai achizitionat un abonanent pentru intreg sezonul (11 spectacole de opera), ai posibilitatea sa platesti pentru un singur spectacol suma de 65 de lei.

Initiat pe 21 septembrie 2011, The Met: Live in HD isi va inchide portile pe 22 august.

Foto: sienaroot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea