De prin lume adunate

#bucuresti #festivaluri #festivaluri de film #festivalul in bucuresti # festivaluri de teatru

Festivaluri in Bucuresti in luna noiembrie

Luna noiembrie aduce in Bucuresti numeroase festivaluri de muzica, film, teatru si dans. In aceasta perioada ai ocazia sa vizionezi filme premiate la unele dintre cele mai importante festivaluri de cinema din Europa. Tot in aceasta luna esti invitat la festivalul dulciurilor la la targul cartilor de invatatura.


festivalul de film experimental


Festivalul International de Film Experimental Bucuresti are loc anul acesta in perioada 16 - 20 noiembrie. Evenimentul isi asteapta publicul cu filme premiate la cele mai prestigioase festivaluri internationale de film si cu invitati speciali surpriza.

Acest festival este singurul eveniment din Romania dedicat filmului experimental si artei vizuale. In 2011, festivalul continua misiunea de promovare a filmelor inovatoare si a artistilor cu viziuni profund personale asupra realitatii contemporane.

Timp de cinci zile, la Cinema Scala, publicul are acces gratuit la cele mai indraznete filme ale anului, atat din punct de vedere estetic, cat si al continutului, filme ce reprezinta un cinema al libertatii totale de creatie, un cinema fara compromisuri.

Competitia Internationala BIEFF 2011 ofera o selectie a celor mai interesante titluri din ultimii ani din zona cinema-ului de avangarda si a artelor vizuale, filme multipremiate si prezentate in muzee prestigioase in intreaga lume.


Festivalul " Dulciuri pentru toti "


Festivalul "Dulciuri pentru toti" este prima manifestare din Romania care reuneste cofetariile, patiseriile, firmele de catering, mari producatori si distribuitori de dulciuri intr-un eveniment rafinat si delicios.

Desfasurat la Sala Palatului, festivalul a devenit un eveniment traditional in Romania, care promoveaza specialistii in domeniu. Pretul biletului de intrare este de 5 lei. Copiii pana in 12 ani beneficiaza de acces gratuit.


Festivalul Saga Amurg Bucuresti


grand cinema digiplex sarbatoreste in luna noiembrie fantastica poveste, Saga Amurg. Toate filmele seriei vor putea fi vazute in noiembrie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, pentru a marca sosirea celei mai asteptate pelicule a seriei: Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1.

Primele trei parti ale impresionantei aventuri supranaturale vor putea fi vizionate la Grand Cinema Digiplex in fiecare zi de marti. Proiectia primei parti, Amurg, va avea loc pe 1 noiembrie. Saga Amurg: Luna Noua va fi disponibila cinefililor in 8 noiembrie, iar Saga Amurg: Eclipsa va rula pe ecranele din Grand Cinema Digiplex in 15 noiembrie.

A patra pelicula din serie, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 1, va fi lansata la nivel international vineri, 18 noiembrie.


Health and Beuty Expo


Health & Beauty Expo este un concept international, care uneste sub acelasi acoperis doua concepte primordiale pentru fiinta umana: sanatatea si frumusetea.

Pentru a doua oara in Romania, Health & Beauty Expo prezinta toate inovatiile companiilor internationale din domeniul sanatatii si frumusetii. In cadrul evenimentului participantii se pot bucura de expozitii cu oferte, reduceri si demonstratii.


Gaudeamus, targ international de carte de invatatura


targul international gaudeamus - Carte de invatatura se va desfasura in perioada 23 - 27 noiembrie. Targul se desfasoara anual in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo si ofera publicului ofertele a peste 400 de editori, distribuitori de carte, institutii culturale si de invatamant din Romania si din strainatate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea