De prin lume adunate

#festivaluri #spectacole #mare #festivaluri de vara

Festivaluri de vara la mare

Vama Veche, Constanta, Navodari sau Saturn sunt destinatiile de vacanta ale acesti veri. In aceste statiuni de pe litoralul romanesc vor avea loc numeroase festivaluri de muzica, spectacole, teatru, film sau carte.
 

Folk You! Florian Pittis la Vama Veche


Festivalul Folk You! Florian Pittis se instaleaza pe plaja, la Vama Veche, in perioada 21 - 24 iulie. Pe langa nume consacrate ale folkului romanesc, din distributia festivalului fac parte si invitati speciali: Zdob si Zdub, Celelalte Cuvinte , Holograf, Vama, Puya si Guess Who. Pe scena vor urca si Tudor Gheorghe, Florin Chilian, Mircea Vintila, Marius Mihalache, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu sau Tapinarii.
 

Kilipirim, targ de carte cu discount la Constanta


Pana pe 8 august, la Constanta are loc targul de carte cu oferte speciale Kiliprim. La targ vei gasi beletristica clasica si contemporana, carti de autocunoastere si dezvoltare personala, carti de spiritualitate, ezoterism, enciclopedii documentare, ghiduri turistice , harti, atlase si carti de bucate.
 

Delta Music Fest la Sfantu Gheorghe


In perioada 21 - 23 iulie, in Delta Dunarii, la Sfantu Gheorghe are loc Delta Music Fest. Anul acesta in oaza de la jonctiunea Dunarii cu Marea Neagra, artisti precum Charlie Dundeen, JB, Nemo, Weapons Grade, Tieftoner, Silent Strike, Dan Basu, The Model, Kode 9, Joker, Gojira si Unlocka te asteapta cu muzica electro , dubstep, techno, hip-hop, breakbeat sau experimental.
 

Festivalul Degustatorilor de Film si Arta Culinara la Port Cetate


Asociatia Film Romania si Fundatia pentru poezie "Mircea Dinescu" invita timp de 10 zile pe malul Dunarii, in Portul cultural Cetate, la 2 km de localitatea Cetate si 18 km de Calafat, cineasti romani si din tarile dunarene care se vor intalni in cadrul unui eveniment cultural-artistic complet diferit fata de cele care au avut loc pana acum in Romania.

Festivalul Degustatorilor de Film si Arta Culinara, a doua editie va avea cate o zi dedicata unei tari cu acces la Dunare. In fiecare zi invitatii vor avea parte de filme din cate o tara si vor fi serviti cu preparate culinare traditionale din aceeasi tara.
 

Stufstock Rockarte la Vama Veche


Editia a noua a Stufstock Rockarte aduce din nou in Vama, vara aceasta, o saptamana de rock, film, teatru si fotografie, in perioada 21 - 29 august. Editia din 2011 o continua pe cea de anul trecut, care s-a bucurat de o atmosfera extraordinara in public, foarte participativ in relatia cu artisii, la concertele, workshopurile, proiectiile, piesele de teatru si vernisajele organizate si cu entuziasm in backstage.
 

The Mission Dance Weekend la Navodari


In perioada 5 - 6 august, The Mission revine si anul acesta cu un weekend incendiar. Locatia ramane aceeasi ca anul trecut, pe Plaja Hanul Piratilor urmand sa se desfasoare, de-a lungul a doua zile artisti celebri in materie de house, techno, electro trance sau dance.
 

liberty parade 2011


Sambata, 30 iulie 2011, pe plaja dintre Venus si Saturn va avea loc editia din acest an a Liberty Parade. Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din Romania. Evenimentul a devenit cel mai mare fenomen house din tara noastra. Pe scena Liberty Parade 2011 vor urca nume precum Cristi Stanciu, Claudio Cristo, Bogdan Popoviciu, DJ Kruger sau Marika.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea