De prin lume adunate

#festivaluri de vara #festivaluri bucuresti #spectacole

Festivaluri de vara in Bucuresti

In aceasta vara, in Bucuresti au loc numeroase festivaluri cu muzica, spectacole, concerte sau piese de teatru. Weekend-urile sunt dedicate petrecerii timpului liber in aer liber, cu muzica buna. In parcurile din capitala vei putea petrece cateva momente placute in acorduri clasice, iar in Centrul Vechi te poti distra alaturi de prieteni.
 

Bucuresti, cartier de vara


Pan pe 4 septembrie, zilele de sambata si duminica sunt rezervate atmosferei de vacanta in parcurile Cismigiu si Herastrau, Lumea Copiilor, Sebastian si Moghioros. Fie ca preferi creatiile pentru copii, comedia dell'arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, vei putea asista la reprezentatii de succes ale teatrelor bucurestene. Programul variaza in functie de disponibilitatea spatiilor care gazduiesc evenimentul.

Pe intreg parcursul evenimentului, dimineata de la ora 10.00 si seara de la ora 20.00, esti invitat sa vizionezi spectacole de teatru si concerte in aer liber. In Parcul Cismigiu spectacolele incep de la ora 17.00. Din 20 august reprezentatiile de seara incep de la ora 19.00.
 

Roaba de cultura la Bucuresti


In perioada 8 iulie - 15 octombrie, Parcul Herastrau propune publicului concerte de muzica electronica si clasica, cursuri de dans, ateliere de pictura si olarit, activitati sportive, piese de teatru, proiectii de filme si sesiuni de lectura.

Accesul in zona "Roaba de cultura" este liber in fiecare zi. Programul este de luni pana joi in intervalul orar 10.00 - 22.00, iar de vineri pana duminica, intre orele 10.00 si 2.00. Cei care doresc sa participe la orele de dans, pictura, olarit sau sport sunt rugati sa faca in prealabil o rezervare, la cabina Green Revolution din zona proiectului.
 

Stagiunea "Muzica la Palatele Brancovenesti


Palatul Mogosoaia gazduieste stagiunea "Muzica la Palatele Brancovenesti". Anul acesta Centrul Cultural Palatele Brancovenesti propune iubitorilor artei sunetelor 12 recitaluri care se vor desfasura pana pe 16 octombrie.
 

stagiunea muzicala estivala


Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti organizeaza pana pe 25 septembrie, Stagiunea Muzicala Estivala. Esti asteptat la fiecare sfarsit de saptamana intre orele 11.00 si 13.00, in Gradina Cismigiu, sa asculti muzica de promenada .

In cei zece ani de cand rasuna vara in foisorul din Cismigiu, concertele Stagiunii Muzicale Estivale au devenit un eveniment asteptat cu interes de iubitorii recitalurilor de estrada. Publicul prezent se relaxeaza pe bancile din jurul chioscului, uneori fredoneaza, cateodata danseaza si de fiecare data aplauda. Seria de concerte inceputa in luna florilor va continua si in august si septembrie.
 

The Beer Community


"The Beer Community" este un eveniment anual, de responsabilizare a tinerilor in ceea ce priveste consumul de bere. Pe durata celor 7 zile de festival, la Curtea Berarilor au loc o serie de activitati care isi propun sa aduca in prim plan cultul berii. Consumatorii au ocazia sa se familiarizeze cu principalele categorii de bere, sa participe la seminarii cu tema "Istoria berii", sa vizioneze proiectii de film documentar, reportaje si reclame privind istoria, fabricarea sau consumul responsabil de bere.

In fiecare seara atmosfera este animata de concerte sustinute de trupe romanesti: Butterflies in my stomach , Les Elephantes Bizzares, The Amsterdams, The Moood, Electric Fence, Toulouse Lautrec sau Byron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea