De prin lume adunate

#produse traditionale #festival #italia

Festivalul Italian in Romania

Ambasada Italiei, Institutul National de Comert Exterior si Institutul Italian de Cultura organizeaza Festivalului Italian din Romania, prilej de a celebra Italia cu ocazia sarbatoririi Zilei Republicii Italiene din data de 2 iunie.

Se vor organiza 5 initiative comerciale, orientate in special catre domeniul bunurilor de consum si cu scopul de a promova conceptul de “Made in Italy” in toate aspectele lui.
 

Saptamana bucatariei in restaurantele cu specific italian
 

Pana pe  5 iunie 2011, mai renumite restaurante italienesti din Bucuresti si din Timisoara vor pregati special pentru clientii lor meniuri promotionale, inspirate din tricolorul italian.

Bucataria italiana isi are originea in diferite Culturi antice din zona mediteraneana, de la cea greaca, etrusca si romana pana la cea nord-africana si araba.
 

Saptamana de promovare a design-ului interior in stil italian


Pana pe data de 5 iunie, in Bucuresti au loc promotii la mobila si decoratiuni interioare in colaborare cu principalele magazine de mobila italiana, care vor practica cu aceasta ocazie reduceri si oferte.
 

Saptamana modei italiene
 

In Bucuresti au loc promotii speciale “in store” la articolele de imbracaminte si accesorii in principalele magazine din Capitala.
 

Promovarea produselor alimentare italiene
 

In toata Romania, luna iunie vine cu promotii la produsele alimentare italienesti cu reduceri interesante, oferte speciale si vanzari ale unor noi produse special create cu ocazia festivalului: sandwich-uri, croissante, dulciuri, inghetata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea