De prin lume adunate

#Festivalul International de Teatru pentru Copii #teatru copii #teatru ion creanga

Festivalul International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti"

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti", organizata de Teatrul "Ion Creanga" din Bucuresti, va desfasura pana pe 6 octombrie.

Initiat de regretatul maestru Cornel Todea, festivalul are caracter competitiv si este structurat pe doua sectiuni: spectacole pentru categoria de varsta 0 - 3 ani si pentru categoria de varsta 4 - 12 ani.

La eveniment participa cinci companii de teatru pentru copii din strainatate, Bulgaria, Franta, Israel, Italia, Spania, alaturi de teatre din tara care vor prezenta spectacole adresate copiilor cu varste cuprinse intre zero si 12 ani.

Reprezentatiile vor avea loc la Sala Rapsodia a Teatrului "Ion Creanga", la sediul Teatrului Masca, in scoli si in gradinite din Bucuresti.

Alaturi de spectacole, programul festivalului include: spectacole-lectura cu piesele castigatoare ale concursului de dramaturgie organizat anual de Teatrul "Ion Creanga", ateliere de creativitate adresate celor foarte mici, expozitii de tablouri si fotografii si multe alte surprize.

Pentru a veni in intampinarea dorintelor celor mici de a descoperi lumea inconjuratoare si artistica sub multiplele sale forme, Teatrul "Ion Creanga" organizeaza in cadrul festivalului ateliere de creativitate dedicate copiilor cu varsta intre trei si sase ani. Atelierele se vor desfasura la Sala Studio "Cornel Todea".

Pretul biletelor este de 10 lei pentru copil si 20 lei pentru adult si va fi achitat inainte de inceperea atelierului.

Printre spectacolele pe care le vei vedea in cadrul festivalului se numara "Senzational", "Gradina posibilului", "Povestea unui copil si a unui pinguin", "Printul fericit", "Pantofiori pereche", "Scufita Rose", "Decadence", "O locomotiva si o gara", "Vrajitorul din Oz", "Oameni si fluturi", "Noddy", "Carabusi", "Carolina si poneiul", "Povestea spicului de grau", "Baloane colorate".

In cadrul festivalului va fi vernisata si expozitia "Culorile Copilariei". Aceasta expozititie este dedicata celor mici si nu numai. Tablourile expuse sunt realizate de copii cercului de pictura "Culoare si vis" din Albesti, judetul Arges sub indrumarea doamnei profesor Elena Stoica.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea