De prin lume adunate

#evenimente #1 mai #festival mamaia #black sea kite #festival zmeie

Festivalul international al zmeielor "Black Sea Kite Festival" la Mamaia

Pentru prima oara in Romania se organizeaza un festival international al zmeielor "Black Sea Kite Festival". Locul perfect, in termeni de vant si locatie, este plaja Marii Negre, din Mamaia, Constanta. Fiind un festival international, va atrage atat publicul larg, cat si inaltatori de zmeie profesionisti din intreaga lumea care isi vor inalta propriile zmeie create chiar de ei.

Fiecare participant la festival va fi incurajat sa isi inalte propriul zmeu si va putea participa la workshop-uri din care va invata cum sa proiecteze un zmeu si cum sa il inalte. Festivalul va avea loc in perioada 28 aprilie - 1 mai 2012.

Pentru prima oara in Romania, pe Plaja H2O din Mamaia va avea loc festivalul de zmeie. Pe plaja H2O se practica in special kitesurfingul, insa acum poti vedea si clasicele zmeie care vor fi ridicate pe plaja de profesionisti.

Acum, ai ocazia ca si in Romania sa vezi profesionisti in ale zmeielor care fac spectacol. Publicul este si el parte din eveniment in workshopurile de zmeie. In afara de asta, vor avea loc o multime de activitati pentru copii si adulti, distractie si muzica. Fiecare participant este incurajat sa-si inalte propriul zmeu.

Festivalul se adreseaza nu numai publicului larg, cat si companiilor prin conferinta "Vantul - Energie Curata" unde vei afla totul despre sursele alternative de energie.

Black Sea Kite Festival doreste sa devina un festival de traditie organizat in fiecare an de 1 Mai. Cu aceasta ocazie, familiile cu copii, pasionatii de zbor si amatorii de amuzament vor putea petrece timp impreuna savurand una dintre cele mai la indemana distractii: inaltatul zmeielor.

Pentru public, vor fi organizate ateliere de construit si pictat zmeie de diverse forme si dimensiuni, atat pentru copii cat si pentru adulti. Profesionistii acestei editii vin din Bali, Germania, Austria, Anglia, Danemarca, Olanda si vor inalta pentru public zmeie speciale, de diferite marimi.

Plaja H2O este situata pe litoralul Marii Negre la capatul statiunii Mamaia. Pe langa festivalul cu zmeie, la Mamaia esti asteptat si la Scoala de Kite, Scoala de Asistenti IKO, workshopuri si board shop.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea