De prin lume adunate

#dans #concurs #bucuresti #inghetata #festival

Festivalul inghetatei in Bucuresti

In perioada 3-9 august 2009 in capitala are loc un festival al inghetatei. Liberty of Ice Cream Festival este un eveniment dedicat tuturor celor ce vor sa se bucure cu adevarat de vara.

Evenimentul va avea loc in mall-ul Liberty Center pe strada Progresului, la numarul 151, intre orele 16:00 – 20:00. Zi de zi, vor avea loc expozitii cu vanzare la care vor participa producatori de inghetata, dulciuri , dar si de produse estivale.

Festivalul va include numeroase concursuri cu premii pentru toate categoriile de varsta. Copiii sunt asteptati la desene pe asfalt, iar adultii vor putea sa-si demonstreze indemanarea si imaginatia in incercarea de a asorta costume de baie sau de a convinge juriul ca sunt autorii "celei mai sic inghetate". Nu vor lipsi blind-date-urile, intrecerile in dexteritate sau probele de dans.

Organizatorii ii invita pe bucuresteni la degustari de inghetata si la concursuri dotate cu premii importante in dulciuri, articole estivale si taloane valorice substantiale. Copiii sunt asteptati la concursuri de desene pe asfalt, iar tinerii la concursuri de badmington si volei pe nisip.

Duminica, 9 august, concurentii inscrisi la Blind Date isi vor cunoaste jumatatea pe ringul de dans, intr-un concurs la care juriul va aprecia talentul la dans al participantilor si mai ales sincronizarea perechilor formate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea