De prin lume adunate

#fisc #stand up #festival stand up # reprezentatii umoristice

Festivalul de Stand Up Comedy, in noiembrie la Cluj si Targu-Mures

Prima editie a Festivalului International de Stand Up Comedy (FISC) se va desfasura in perioada 4-10 noiembrie 2013 la Cluj-Napoca si Targu-Mures. Festivalul isi doreste sa faca fericiti toti pasionatii de acest gen de comedie, dar si sa descopere noi talente. In cele sapte zile, spectatorii se vor bucura de reprezentatii umoristice in limbile romana, engleza si maghiara ale celor mai in voga comedianti romani si maghiari.

“Fenomenul de Stand Up Comedy a luat amploare tot mai mare si in Romania si am considerat oportun organizarea unui astfel de festival. Au aparut pe scene tot mai multi artisti talentati, iar publicul este in continua crestere la fiecare show de stand up comedy organizat. Noi ne dorim sa facem peste 6.000 de oameni fericiti in cele sapte zile de festival si sa descoperim cat mai multe tinere talente”, a declarat project managerul FISC 2013, Constantin Covaliu.

In programul festivalului se anunta sapte reprezentatii umoristice ce vor avea loc in Cluj-Napoca si doua reprezentatii umoristice desfasurate in Targu-Mures.

De asemenea se va organiza o competitie nationala de open mic pentru a acorda o sansa tinerilor umoristi care merita sa fie descoperiti.

Sursa foto: comedyweb.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea