De prin lume adunate

#thailanda #muzeul satului #festival #zilele bucurestiului 2010

Festivalul Culturii Thailandeze la Muzeul Satului

In perioada 18 - 22 septembrie, la Muzeul Satului din capitala are loc Festivalul Culturii Thailandeze. La acest eveniment vei putea urmari trupe de dansatori si artizani, care vor prezenta o parte din arta si cultura thailandeza.

In cadrul evenimentului vei putea vedea 20 de dansatori care vor interpreta dansuri populare traditionale thailandeze. Artizanii va vor arata cum se sculpteaza in fructe, legume si gheata. Tot ei va vor arata si cum se tese matasea, cum se picteaza umbrelele din hartie si mastile de lemn.

Tot la eveniment vei putea sa afli si cateva secrete din prelucrarea mobilelor din bambus reprezentand pestisori aurii si evantaie din bambus. Pestisorii aurii sunt meniti sa aduca noroc si prosperitate.

La festival vei putea sa degusti si din preparate traditionale thailandeze. Astfel poti incerca pastele Phad Thai sau supa Tom Yum, dar si aperitive si o mare varietate de fructe tropicale thailandeze, bauturi din plante si bere thailandeza. Vor mai avea loc spectacole traditionale de marionete, demonstratii de arte martiale si de box thailandez .

Trupa de Dans Clasic a Regatului Thailandei va sustine spectacolul "Nestemate ale Tezaurului Cultural Thailandez – Oglindiri". Spectacolul va avea loc la Ateneul Roman pe data de 19 septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea