De prin lume adunate

#festivalul ceaiului si cafelei #timp liber #evenimente #festival #evenimente bucuresti

Festivalul Ceaiului si al Cafelei la Bucuresti

A patra editie a Festivalului Ceaiului si al Cafelei, Tea&Coffee Festival, va avea loc in Bucuresti, intre 1 si 7 octombrie. Evenimentul cuprinde o serie de manifestari si spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene, precum si o expozitie de ceai, cafea, arta, decoratiuni si mobilier traditional.

Tea&Coffee Festival isi propune promovarea consumului de ceai si cafea, a traditiilor si ritualurilor servirii lor, in cadrul unei palete de evenimente desfasurate de-a lungul a sapte zile. Festivalul va avea in prim plan elemente culturale si gastronomice din tarile cu traditie in productia, prepararea si prezentare unor bauturi din ceai si cafea.

Concerte, ateliere si degustari de delicii

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul festivalului se numara concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in Marea Britanie, Japonia, India, Brazilia, Turcia, Argentina si Coreea de Sud.

Vor avea loc si recitaluri de vioara, tambur si goarna, muzica indiana si demonstratii de taiko (tobe japoneze), dar si spectacole de teatru, demonstratii si lectii de dans: tango argentinian, capoeira (dans traditional brazilian), dans indian marca Bollywood, dans traditional si modern sud-coreean.

In cadrul festivalului vor avea loc si concerte de jazz si ateliere de caligrafie coreeana si japoneza, de Ebru (pictura pe apa specifica Turciei), de origami, de tatuaj cu henna, de Feng Shui si design cromatic, de pictura pe ceramica, dar si un atelier de bune maniere.

Nu vor lipsi workshop-urile de gastronomie si degustari de delicii (prajituri, fursecuri, baclavale, deserturi "raw"), ceai si cafea, apartinand bucatariilor coreeana, turceasca, indiana si englezeasca.

Expozitie de ceai, cafea si decoratiuni

Expozitia de ceai, cafea, arta, decoratiuni si mobilier traditional se va desfasura intre 5 si 7 octombrie, la Bell'Agio Casa, in zona Uranus Piata de Flori. Tea&Coffe Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza, fie in calitate de producatori, fie de importatori sau in industria de resort.

Programul de vizitare al expozitiei din cadrul Tea&Coffee Festival 2012 este vineri, 5 octombrie intre orele 16.00 - 20.00, iar sambata si duminica, intre orele 10.00 - 20.00. Intrarea la evenimente este libera.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea