De prin lume adunate

#timp liber #festival # festival bere # festivalul berii germane # evenimente evenimente bucuresti

Festivalul Berii Germane in Parcul Tineretului

In perioada 6 - 9 septembrie 2012, bucurestenii sunt asteptati la Festivalul Berii Germane, o sarbatoare in stil german.

Festivalul se afla la editia a doua si se desfasoara in Parcul Tineretului, la intrarea din bulevardul Sincai.

Weismainer, Franziskaner, Leikeim, Monchshof, Kapuziner, Kulmbacher, Eku, Patrizier Brau sunt doar cateva din berile germane pe care le poti savura la festival. In plus vei gasi si o serie de beri cehesti, printre care Budejovichy Budvar, Kozel, Pardal sau Zlaty Bazant.

Bunatati nemtesti la festivalul berii

Pe langa berile germane si cehesti, la festival vei putea degusta si:
- preparate germane precum turinger, bratwust, ciolan cu varza, piept de rata, dar si mici, fripturi, frigarui;
- preparate de brutarie nemteasca, precum covrigi retzel, baghete, chifle, paine traditional nemteasca;
- cofetarie bavareza: prajituri, torturi, tarte bavareze, muffin-uri.

La festival se va bea bere bavareza si ceha si in premiera se va comercializa turta dulce germana de la un producator care vinde la renumitul festival "Oktoberfest" Munchen.

Pe scena va canta zilnic fanfara de muzica bavareza "Karpaten show", formatii renumite de muzica, se vor derula concursuri zilnice cu premii in bere, casti de bere si va avea loc concursul de miss festivalul "berii germane" cu un premiu cel mare constand intr-o excursie la renumitul festival "Oktoberfest" Munchen.

30.000 litri de bere bavareza si ceha

Special pentru acest eveniment s-au importat 30.000 litri de bere bavareza si ceha. Astfel cei care ajung la festival au ocazia sa incerce sortimente de bere premium pils blonda, bere nefiltrata blonda sau neagra, bere neagra, bere bruna, bere cu lamaie.

Se mai pot cumpara si articole promotionale de la halbe, pahare, atoare, fulare si tricouri traditionale bavareze pana la halbe speciale de ceramica si sticle speciale de bere.

Deschiderea festivalul va avea loc pe data de 6 septembrie la ora 12.00, in prezenta unui reprezentant important al Camerei de Comert romano-germane care va da cep la primul butoi de bere.

Asadar, daca vrei sa incepi toamna cu distractie, nu rata Festivalul Berii Germane din parcul Tineretului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea