De prin lume adunate

#evenimente #festival #evenimente bucuresti # festival bere # bavarian beer fest

Festivalul Bavarian Beer Fest in Bucuresti

De joi, 24 mai, si pana duminica, 27 mai,iubitorii de bere si muzica sunt invitati sa petreaca nemteste timp de patru zile in Parcul National din Bucuresti, la festivalul de bere germana Bavarian Beer Fest.

Organizatorii te intampina cu terase, cu bere germana din belsug, carnati thuringer, mici, gratare, muzica pentru toate gusturile si multa voie buna. Pe parcursul celor patru zile de desfasurare ale festivalului vei fi asteptat si de producatori si mesteri populari atat din diverse zone ale tarii, cat si internationali.

La targ vei mai gasi reunite laolalta produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, vinuri, cozonaci, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual, de mesterii populari a caror maiestrie dau viata amintirilor.

Zilele festivalului de bere vor fi animate de petreceri, momente artistice si muzica live. Vizitatorii vor putea degusta din produsele traditionale romanesti si internationale. Intrarea la eveniment este libera.

Asadar, pentru un sfarsit de saptamana plin de viata, mergi in Parcul National, unde vei gasi bunatati culinare, concerte si spectacole pentru toate gusturile.

Parcul National, loc de plimbare si relaxare

Parcul National, cunoscut si sub numele de Parcul 23 august, este un parc din Bucuresti. In acest parc functioneaza Complexul Sportiv National si Casa Fotbalului, sediul Federatiei Romane de Fotbal. Parcul National pune la dispozitia micilor vizitatori tobogane gonflabile, leagane, chioscuri la care se vand floricele, clatite si vata pe bat.

In parc se afla complexul sportiv Lia Manoliu, stadionul, baza de inot, turnul de parasutism, patinoarul "Mihai Flamaropol", pista de atletism, terenurile de tenis si pistele de alergari. Tot aici se gasesc si bazele de tratament si analize pentru sportivi si hotelul Sportului.

Lacul parcului este lacul Lia Manoliu, un lac artificial. Este impartit de catre pod in doaua parti. In mijlocul lacului se afla o fantana arteziana. Pe lac exista si o insula, tot artificiala.

Foto : red-hot-tips.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea