De prin lume adunate

#evenimente #festival #copii #teatru #spectacol

Festival de teatru pentru copii

Dupa weekend-ul 1-2 mai, in care au avut loc spectacole si concerte, in care au fost oferite premii si cadouri celor care au vizitat centrul comercial, echipa Liberty Center continua sa aduca in atentia acestora noi evenimente si alternative placute de petrecere a timpului liber pe tot parcursul lunii mai.

Tot in mai, Liberty Center a pregatit un festival de teatru pentru copii . Inaugurata pe 1 mai, aceasta mini-stagiune de teatru, va aduce in atentia copiilor si parintilor povestile clasice ale copilariei in variante adaptate, puse in scena intr-o maniera atipica si intr-un spatiu alternativ, cu scop moralizator si cu personaje haioase.

In acest weekend, este randul povestii Cei trei purcelusi, care va avea loc sambata, 8 mai, de la ora 12:00. Duminica, tot de la 12:00, vor veni sa-si spuna povestea indragitii Hansel si Gretel .

Acest weekend rezerva si alte surprize celor care vor veni dupa-amiaza la Liberty Center. De la 18:00 la 20:00, specialistii in face painting ii asteapta pe iubitorii acestei arte cu noi sesiuni, dar si cu ateliere de creatie si o reprezentatie cu dans si flori pe patinoarul de la etajul al doilea al centrului.

 

Iata si programul evenimentelor:

 

Sambata, 8 mai:

12:00: 13:00: Teatru pentru copii, Cei trei purcelusi. Cei trei fratiori traiesc o aventura in mijlocul padurii. Cel mare e serios si preocupat de construirea unei case, cel mijlociu vrea doar sa se joace cu mingea, iar cel mic este cantaretul grupului. In cele din urma vor intelege toti trei ca e bine sa-ti termini mai intai treaba si apoi sa te joci, si ca e bine sa nu subapreciezi un posibil pericol. Costumele sunt foarte frumoase si vesele, muzica si coregrafia- antrenante, spectacolul e plin de invataminte si voiosie.

18:00- 20:00: Face painting si spectacol pe patinoar: Dansul florilor pe patine.

Duminica, 9 mai:

12:00- 13:00: teatru pentru copii, Hansel si Gretel. Povestea clasica, jucata cu multa veselie, pune in evidenta reactia unor copii aflati in situatii extraordinare. Solidaritatea, prietenia, spiritul de echipa, increderea si curajul ii ajuta pe cei doi frati sa invinga vrajitoarea si sa iasa basma curata dintr-o situatie extrem de neplacuta. Despre prietenie este vorba in acest spectacol jucat cu multa placere de actorii din distributie.

18:00-20:00: Face painting si atelier de creatie: Luna florilor. Toti copiii vor avea la dispozitie sabloane cu flori pe care le pot colora.

Festivalul de teatru pentru copii va continua si in weekend-urile viitoare cu alte povesti clasice ale copilariei in noi variante.

Iata si programul spectacolelor:

15 mai: Pinocchio
16 mai: Scufita Rosie
22 mai: Ursul pacalit de vulpe
23 mai: Zana Maseluta
29 mai: Alba Ca Zapada
30 mai: Cenusareasa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea