De prin lume adunate

#muzeul national de istorie #expozitie #expozitie copii #fabuloasa lume a banilor

"Fabuloasa lume a banilor", expozitie interactiva pentru copii

Muzeul National de Istorie a Romaniei organizeaza "Fabuloasa lume a banilor", o expozitie interactiva pe teme de educatie financiara pentru copiii din Romania. Expozitia este deschisa pana pe 30 aprilie 2013.

In cadrul acestui eveniment, copiii vor invata sa-si organizeze bugetul personal si sa-si prioritizeze nevoile si cheltuielile, vor intelege cum este administrat bugetul familiei si care este pretul serviciilor si bunurilor folosite. In plus, vor afla multe lucruri interesante despre diferite notiuni financiare si istoria banilor.

Expozitia este adresata copiilor cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani si are cateva reguli. Astfel, copiii pornesc calatoria in lumea banilor cu un buget initial pe care trebuie sa il administreze chibzuit pentru a parcurge toate sectoarele expozitiei.

In total exista 10 zone in care copiii vor fi implicati in diverse situatii financiare. Copiii sunt nevoiti sa se angajeze pentru a castiga bani, sa investeasca in actiuni sau sa economiseasca.

Expozitia este deschisa de miercuri pana duminica, in intervalul orar 10.00 - 17.00. Pretul unui bilet este de 2 lei.

Sursa foto: edu-news.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea