De prin lume adunate

#fabrica spiridusilor #craciun #sarbatori de iarna #ateleiere de creativitate #mos craciun #colinde #dulciuri #vin fiert #turta dulce #copii

Fabrica Spiridusilor

Hotel Caro organizeaza in perioada 5 - 13 decembrie evenimentul Fabrica Spiridusilor. Acesta va avea loc in incinta Hotelului Caro si se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre patru si 12 ani.

fabrica spiridusilor este un eveniment structurat in ateliere de creativitate, demonstratii practice si reprezentatii artistice avand scopul de a inaugura sezonul sarbatorilor de iarna si de a oferi copiilor si adultilor momente de divertisment de calitate prezentat in formule adecvate fiecarei varste si avand in acelasi timp si caracter educativ.

Punctul de masini de salvare, de politie si de pompieri, precum si a unui elicopter pe care copiii le vor putea vizita, participand in acelasi timp la ateliere care vor prezenta masuri de prim ajutor, notiuni de igiena si educatie rutiera.

Printre celelalte activitati la care sunt invitati copiii se numara decorarea unor torturi de martipan, confectionarea de figurine din plus, de machete de trenulete sau accesorii teatrale, olarit sau pictura pe ipsos si rame foto . Atelierele sunt interactive, invatarea se realizeaza prin joaca, iar pentru unele dintre acestea, participantii vor putea participa la tombole cu premii sau parade cu lucrarile realizate.

Vizitatorii Fabricii Spiridusilor vor putea lua parte la ateliere de pictura (ipsos si rame fotografice), olarit, manufactura (figurine de plus, accesorii teatrale, machete de trenulete) sau brutarie .

De asemenea, vor fi oferite reprezentatii teatrale si ateliere literare. Durata atelierelor este de 30 de minute, ele desfasurandu-se de lunea pana vinerea intre orele 17:00 – 21:00, iar sambata si duminica de la ora 12:00 la 21:00.

Accesul in Fabrica Spiridusilor se face pe baza de jetoane care se numesc Spiridoni. Fiecare Spiridon are valoarea de 5 lei. Jetoanele pot fi achizitionate de la intrare. Pentru majoritatea atelierelor accesul se face cu 3 Spiridoni.

Insotitorii copiilor vor putea degusta bunatati specifice sezonului rece: covrigi, turta dulce, vin fiert, vor socializa si vor putea fotografia lucrarile celor mici, subliniind latura comunitara a acestui proiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea