De prin lume adunate

#evenimente #muzeul de geologie #atelier de creativitate #curs

Fabrica iepurasului Tup-Tup

muzeul national de geologie va asteapta in zilele de 14, 20, 21, 27 si 28 martie 2010, la noul program de timp liber "Fabrica iepurasului Tup -Tup", dedicat sarbatorii de Paste.

Aplicatiile practice consta in realizarea de decoratiuni specifice, prin tehnica modelarii hartiei si colajului, pictura si desen liber.

Cei mici vor confectiona semne de carte cu desene tematice (14 martie), suporturi "iepuras" pentru creioane (20 martie), "closca cu oua" (21 martie), ramurele inflorite (27 martie) si decoratiuni iepurasi , puisori si oua (28 martie).

Inscrierile se pot face la numarul de telefon 021.212.89.52. Pretul biletului este de 14 lei, iar cel al unui abonament este de 50 lei si include toate cele cinci sedinte. Atelierele din cadrul programului vor incepe la orele 10:00, 12:00 si 14:00.

Muzeul National de Geologie adaposteste principalele colectii geologice din Romania, adunate timp de peste 100 de ani, incepand cu anul 1880, incluzand esantioane de mare valoare preluate succesiv din colectiile Biroului geologic si ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea si studierea esantioanelor a demarat o data cu infiintarea, in 1906, a Institutului Geologic al Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea