De prin lume adunate

# comanda carti # librex #carti

Fa-ti perioada de izolare mai usoara comandand carti de bucate de la Librex, singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii!

Speram sa te gasim bine si sa te fi obisnuit deja cu perioada aceasta de auto-izolare, care este extrem de importanta pentru noi toti. In primul rand, trebuie sa stai acasa pentru sanatatea ta. Desi Coronavirusul afecteaza grav doar persoanele care au anumite afectiuni, niciodata nu stii cum poate reactiona organismul tau sau daca nu cumva ai o anumita afectiune nediagnosticata. Nu te baza pe varsta sau pe faptul ca ai o alimentatie sanatoasa si o viata activa. Stai acasa daca ti s-a permis de la locul de munca, odihneste-te, incearca sa faci sport in casa si inlocuiesti cumparaturi cu shopping online. Iar daca esti nevoit sa iesi, ia-ti toate masurile de protectie recomandate de catre autoritati.

Daca vrei ca timpul tau sa treaca mai repede si sa nu te plictisesti, iti recomandam sa citesti. Stim ca este mai comod sa te uiti la televizor, insa citind iti vei mentine creierul in stare foarte buna, poate vei afla lucruri noi si de ce nu, iti vei imbogati si vocabularul. Recomandarea noastra este o carte noua, publicata in Romania anul acesta: Copiii de pe Volga, de Guzel Iahina. Este o carte ce a aparut prima data in anul 2019 in plan international si care a primit deja Marele Premiu Ivo Andric. Cartea este una emotionanta, din care vei putea afla franturi din vietile coloniilor germane de pe malul Volgai (in Rusia).

Daca ti-am atras atentia, trebuie sa stii ca poti comanda cartea de pe LIBREX, singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Vei primi cartea acasa, in cel mai scurt timp posibil si te vei bucura de ea!

Si pentru ca in perioada aceasta trebuie sa iti gatesti exclusiv, suntem siguri ca te-ar ajuta si cateva carti de bucate, pe care le poti comanda tot de pe Librex. Trebuie sa stii ca au crescut semnificativ vanzarile de carti de bucate, semn ca oamenii au devenit mai interesati de gatit. Este un lucru foarte bun, pentru ca preparatele nu vor fi doar mai gustoase, ci si mai sanatoase. Si bineinteles, vom face economie de bani! Daca vrei sa iti comanzi si tu carti si nu stii ce sa alegi, in continuare o sa iti prezentam doua carti de bucate populare, pe care suntem siguri ca le vei aprecia!

Marea carte de bucate romanesti, de Maria Cristea Soimu, nu ar trebui sa lipseasca din nici o casa. Aceasta include peste 1000 de retete romanesti, atat traditionale, dar si moderne, astfel incat ai de unde alege. Retetele sunt grupate pe capitole, pentru a fi mai usor de identificat.

Iar a doua carte pe care ti-o recomandam este Jamila Cuisine Vol. II, de Geanina Staicu-Avram. Autoarea este recunoscuta pentru canalul ei de Youtube, dar si pentru site-ul pe care posteaza atat retete scrise, dar si video. Retetele sunt adaptate astfel incat chiar si cea mai nepriceputa persoana in bucatarie sa poata gati chiar si cozonaci de exemplu.

Speram sa iti fie de folos informatiile pe care ti le-am prezentat si nu uita sa apelezi la LIBREX pentru a comanda cartile pe care ti le doresti, cu transport gratuit!

Sursa foto: https://www.librex.ro/carti-de-bucate/maramures-in-bucate.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea