De prin lume adunate

#evenimente #expozitie #portelan #obiecte decor #mobilier #targ

Expozitie de pictura pe portelan

Construct Expo Ambient, cea mai importanta manifestare dedicata constructiilor si decoratiunilor interioare, organizata la Romexpo, invita la exprimarea personalitatii individuale si isi propune sa stimuleze imaginatia publicului, mai ales atunci cand este vorba de construirea, decorarea sau ambientarea unui spatiu de locuit.

Targul organizat la Romexpo include o pretioasa galerie de obiecte de decor, realizata de catre Wagner Arte Frumoase si Povesti, unicul manufacturier bucurestean de arta pura, grafica si pictura, transpusa pe obiecte de portelan fin.

Publicul poate admira atat cea mai noua colectie de obiecte de mic decor, cu modele traditionale romanesti, dar si obiecte din colectiile anterioare, realizate utilizand o tehnica speciala, dacalcomania, care presupune o imprimare fidela a unor desene concepute de catre artisti.

Pentru cei care isi doresc construirea unui spatiu individual, complet diferit, Wagner Arte Frumoase si Povesti propune personalizarea accesoriilor de baie: lavoare, cazi de baie, pisoare, faianta, prezentand Colectia de Dantela. Pretul obiectelor expuse poate varia de la 20 de euro, pentru accesoriile de mici dimensiuni, pana la 10,000 de euro, pentru ansamblurile de baie alcatuite din mai multe obiecte.

"Ne propunem sa imbogatim permanent evenimentele realizate de catre noi cu elemente noi, care sa prezinte o atractie pentru public si o referinta pentru specialisti. Reinterpretarea obiectelor sanitare, de mobilier sau de decor, transformarea acestora in obiecte de arta reprezinta o invitatie la prospetime, la realizarea unei legaturi personale intre om si obiect", declara Catalin Trifu, Director Comercial al Romexpo.

"Ne dorim sa oferim o alternativa la obiectele de decor comune, serializate, sa propunem revenirea la feminitate, o incarcare cu o energie noua. Oamenii sunt sensibili la povesti, iar istoriile noastre cu pisici calatoare si printese sunt cele care vand ele insele, de multe ori, produsele", declara Ana Wagner, artist plastic si proprietarul Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Atelierul Wagner Arte Frumoase si Povesti este unicul manufacturier bucurestean de arta pura transpusa pe obiecte de portelan fin. Povestile despre case zburatoare si pisici calatoare ale Anei Wagner, proprietara magazinului, se regasesc pe ceainice, farfurii, bijuterii din portelan fin sau magneti turistici, ca amintire a unor stari de bine din calatoriile de studiu ale artistei.

Cei care cunosc atelierul Wagner sunt oameni urbani si non-conformisti, care incearca sa isi gaseasca un spatiu de refugiu intr-un Bucuresti tot mai incarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea