De prin lume adunate

#expozitie #motociclete #mall

Expozitie de motociclete de epoca la Baneasa Shopping City

La Baneasa Shopping City, pasionatii de motoare sunt asteptati pentru a admira exemplarele pe doua roti din expozitiei " Oldies but fashionable".

In perioada 16 – 31 octombrie, Baneasa Shopping City organizeaza cea de-a doua editie a expozitiei de motociclete clasice "O istorie pe doua roti". Peste 30 de motociclete aflate in circulatie pe strazile din Romania incepand cu anii ’30 vor fi expuse timp de doua saptamani in mallul din Baneasa.

Elemente din colectiile de toamna - iarna ale brandurilor din Baneasa Schopping City care se potrivesc cu tematica expozitiei de motociclete "Oldies but fashionable" vor fi prezentate in cadrul vernisajului expozitiei care va avea loc luni, 18 octombrie , de la ora 18.00.

Exemplarele prezentate in cadrul expozitiei "Oldies but fashionable" sunt primele modele de motociclete de serie din perioada antebelica, interbelica, dar si contemporana.

Vizitatorii vor putea admira marci cunocute de motociclete, produse in fostele tari socialiste, precum MZ, Cehia, Ural, dar si motociclete produse de firmele Puch, SACHS, Deutchs Industri, Triumph.

Vizitatorii vor afla cat de fashionable erau ochelarii de tip google printre doamnele aventuroase ale Bucurestiului in anii ’60 sau cat de la moda era in perioada rock’n'roll a anilor ’80 sa ai un iubit motociclist care sa te plimbe in viteza pe Calea Victoriei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea