De prin lume adunate

#targ #biciclete #expozitie # bike

ExpoBike, salonul de biciclete si accesorii

A doua editie a Salonului de biciclete si accesorii ExpoBike se va desfasura in perioada 8 - 10 aprilie in cadrul complexului Romaero Baneasa din Bucuresti. Obiectivul principal al acestei expozitii este de a atrage un public cat mai larg catre lumea ciclismului si catre beneficiile conferite de catre ciclism.

In plus fata de numeroasele evenimente pregatite de catre organizatori si de catre expozanti, salonul de biciclete si accesorii va prezenta mai mult de 500 de biciclete, echipamente si accesori diferite.

Dintre cele mai importante evenimente pregatite de catre organizatori se numara un teren de testare al bicicletelor precum si realizarea singurului parcurs de dirt biking din Bucuresti, in imediata vecinatate a spatiului de expozitiei. Acest parcurs este deschis tuturor amatorilor dar va fi si scena unor demonstratii realizate de profesionisti in domeniu.

Pe parcursul celor 3 zile de expozitie vor avea loc si numeroase seminarii tehnice si oferte speciale pentru vizitatori.

Intrarea vizitatorilor la Salonul de biciclete si Accesorii este gratuita si se va face intre orele 09.00-20.00. In data de 10 aprilie 2011 expozitia se va incheia la ora 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea