De prin lume adunate

#evenimente #patinaj #gheta #evgeni plushenko

Evgeni Plushenko - in spectacol la Bucuresti

evgeni plushenko a declarat recent ca isi dedica cea mai mare parte a timpului pregatirilor pentru turneul Kings On Ice : Olympic Tour. Turneul va ajunge si in Bucuresti, pe data de 11 aprilie, la Patinoarul Mihai Flamaropol, spectacolul promitand a surprinde esenta celor mai bune programe de patinaj artistic ale momentului.

Chiar daca nu se mai numara printre participantii Campionatului Mondial de Patinaj Artistic din acest an, Evgeni Plushenko se afla in plin program de antrenamente pentru spectacolul ce il va aduce in aceasta primavara aproape de fanii sai din intreaga lume: Kings On Ice: Olympic Tour 2010.

In urma cu doar cateva zile, la solicitarile medicilor, „tarul” patinajului mondial a anuntat ca va lua o mica pauza in ceea ce priveste activitatea competitionala din acest an pentru a se reface fizic, urmand ca la sfarsitul lunii mai sa fie supus unei operatii. Admiratorii sportivului nu au insa niciun motiv de ingrijorare, Evgeni promitand un program cu totul deosebit pentru show-ul din luna aprilie de la Bucuresti si revenirea cat de curand in competitiile sportive.

"Lucrez la o serie de pasi noi si promit tuturor celor ce vor fi prezenti la spectacol un program de neuitat! Indiferent de prezenta sau absenta din anumite competitii, principala mea misiune este in continuare aceea de a patina pentru a-i face pe cei din jurul meu fericiti. Patinez pentru oameni si nu pentru premii. Ei imi dau toata energia de care am nevoie si din acest motiv imi doresc sa le ofer in schimb tot ce este mai bun din mine, de fiecare data! De abia astept sa revin in Romania si sa ma reintalnesc cu toti cei care m-au sustinut in aceasta perioada dificila. Pentru ei voi patina si le oferi un show exceptional pe gheata !" a declarat recent Evgeni Plushenko.

Evgeni Plushenko a castigat in cei peste 14 ani de cariera nu mai putin de 50 de medalii de aur in 76 de competitii, scriind istoria patinajului artistic prin delicatetea si complexitatea miscarilor sale, ducand tehnica patinajului la un nou nivel, unanim apreciat de catre public si criticii de specialitate. Talentul sau a fost rasplatit atat prin aplauzele fanilor, cat si de catre arbitri, fiind desemnat de-a lungul timpului de trei ori campion mondial, de patru ori castigator al competitiei Grand Prix, de sase ori campion european si de sapte ori castigatorul Campionatului National de Patinaj din Rusia.

Spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour 2010 va avea loc pe 11 aprilie, in cadrul patinoarului mihai flamaropol din Bucuresti, biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta sau online, pe myticket.ro, la diferite categorii de pret: 120, 180, 250, 350 si 400 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea