De prin lume adunate

#bucuresti #weekend #noiembrie #evenimente

Evenimente in Bucuresti in primul weekend de noiembrie

Primul weekend de noiembrie vine in Bucuresti cu numeroase concerte, spectacole de teatru, dar si targuri cu bunatati, bijuterii si obiecte handmade.


Concert Vondelpark in Club Control


Vineri, 4 noiembrie, esti asteptat la un concert inedit in Club Control. Cei trei tineri din Surrey sunt autorii unui indie pop melancolic descris de The Guardian ca "Sade remixata de The xx". De la infiintare, anul trecut, trupa a lansat deja doua EP-uri, dintre care cel mai recent, NYC stuff and NYC bags, a captat atentia publicului european si nu numai, mai ales datorita videoclipului piesei Camels.

Biletele la concertul Vondelpark, in valoare de 15 lei, se gasesc in seara evenimentului, la intrarea in club. Concertul incepe la ora 22.00.


Targul de bijuterie Autor la Sala Dalles


In acest weekend, la Sala Dalles are loc o noua editie a targului de bijuterie contemporana, Autor. Autor este singurul targ de de bijuterie contemporana din Romania si isi propune sa prezinte un nou concept despre a face si a purta bijuterie. Aduce publicul fata in fata cu bijuterii care au ca miza unicitatea si autenticitatea.

Aceasta editie a targului va avea ca premiere aparitia unei noi sectiuni in cadrul targului, “Focus Designer" si introducerea unor serii de conferinte pe diferite teme, menite sa informeze si sa inspire atat creatorii, cat si profesionistii pasionati de bijuterie, arta si moda.

Targul reuneste nume precum Carla Szabo, Ana Wagner sau Mihaela Zvanca. In cadrul targului, creatiile artistilor pot fi achizitionate la pret de atelier. Taxa de intrare este de 10 lei.


Concert Irina Sarbu & Marius Mihalache la Godot Cafe Teatru


Daca vrei sa petreci o seara placuta, alaturi de prieteni dragi, poti merge la un concert de jazz cu Irina Sarbu si Marius Mihalache, in centrul vechi al Bucurestiului. Concertul are loc pe 4 noiembrie, de la ora 21.00. Pretul unui bilet este de 30 de lei.


Targul Boierului la Muzeul Taranului Roman


In acest weekend, la Muzeul Taranului Roman are loc un targ inedit, cu numeroase bunatati. La targ vei gasi bijuterii, decoratiuni, sapunuri, ii, produse handmade si vintage, antichitati si multe alte obiecte interesante.

Vei putea degusta braga, vin fiert, cafea, serbeturi, placinta, cozonaci, gogosi, turta dulce, colaci, dar si gogonele, pastrama si babbic. Din oferta targului nu lipsesc cascavalurile, urda, casul si trufele. Atmosfera va fi intregita de muzica veche, piese de teatru si gratare incinse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea