De prin lume adunate

#evenimente #evenimente bucuresti # evenimente dragobete #concert holograf # concert iris

Evenimente in Bucuresti de Dragobete

De Dragobete in Bucuresti au loc numeroase concerte, spectacole si evenimente interesante, de la care nu trebuie sa lipsesti. Nu rata concertele Holograf, Iris sau .

-

De Dragobete, Holograf sustine un concert extraordinar la Sala Polivalenta: Love Affair . Evenimentul Love Affair, din 24 februarie, marcheaza si lansarea albumului omonim, care cuprinde unsprezece piese surprinzatoare si heterogene, care aduc un sunet proaspat si un mesaj pornit din "afacerea" de o viata a Holografului: Dragostea.

Primul single de pe albumul Love Affaire este "Nu mai e timp", piesa inregistrata impreuna cu Angela Gheorghiu.

Concert de folk cu Alina Manole

Clubul Prometheus te invita vineri, 24 februarie, de la ora 20.30, la Seara de folk - concert live cu Alina Manole - " ".

Piesele Alinei Manole povestesc despre iubiri reale, fara menajamente: nu exista dragoste perfecta, in orice cuplu exista rutina, exista derapaje emotionale, exista tradari. Peste toate insa se regaseste sentimentul de inceput care ne tine sau ne cladeste relatia in doi: indragostirea fara margini pamantene.

Concert Iris

Pe data de 24 februarie, Iris va sustine un concert extraordinar in club Jukebox Venue, incepand cu ora 21:00. Fondata in 1977, Iris este una din cele mai apreciate trupe de rock din Romania si in cei 35 de ani de cariera muzicala a primit numeroase premii si a scos 18 albume.

In noaptea de Dragobete vor fi cantate cele mai cunoscute piese ale formatiei, care s-au intiparit in mintea fanilor din generatii diferite. Pretul biletelor este de 60 si 30 de lei.

Dragoste de lautar

De Dragobete, esti asteptat la Sarpele Roz pentru a sarbatori dragostea in stil autentic. Alaturi de Diana Matei si Marian Cleante vei vedea ce inseamna "Dragoste de lautar", pe ritmuri traditionale. Intrarea este de 25 de lei.

Imago Mundi de Dragobete

Sub semnul lui Dragobete, la libraria Carturesti Verona, ii invita pe iubitorii muzicii si ai traditiilor sa descopere viziunea unor pasionati artisti contemporani asupra muzicii traditionale romanesti, asa cum se regaseste pe cea mai noua aparitie discografica a formatiei Imago Mundi: albumul Isvor.

In antologia Isvor, stau alaturi compozitii apartinand lui Dimitrie Cantemir, extrase din Cartea stiintei muzicii si creatii traditionale romanesti. Un repertoriu rar abordat de muzicienii de factura clasica, pus in valoare prin dialogul instrumentelor vechi, specifice spatiului cultural romanesc al vremii lui Cantemir cu instrumentele clasice moderne.

Lansarea albumului va fi urmata de un recital, formatia Imago Mundi facand sa rasune, in ambientul librariei Carturesti, Suita de geamparale, un Dans trac, Cantecul lui Barbu Lautarul, dar si un pesrev (cantec turcesc) al lui Dimitrie Cantemir, intitulat Zori de Ziua. Concertul va fi completat de proiectii video live.

Concert Nightlosers

Pe 24 februarie, la Clubul Taranului Roman , de la ora 22.00, esti asteptat la un concert special Nightlosers. Nightlosers este o formatie romaneasca infiintata in 1994, care combina muzica traditionala ardeleneasca cu blues-ul american.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Top

Cauta-ti perechea