De prin lume adunate

#hobby #lectura #nocturna #Nocturna bibliotecarilor

Esti insomniac? Hai la Nocturna Bibliotecilor!

In noaptea de 17 spre 18 noiembrie, incepand cu ora 18.00, bibliotecile din Bucuresti si din tara isi deschid portile pentru marele public, in cadrul evenimentului "Nocturna Bibliotecilor".

Evenimentul este cea mai importanta mobilizare nocturna a bibliotecilor din Romania. Fiecare biblioteca participanta va putea propune propria agenda de activitati.

De la vizite de sedii, proiectii de filme, concerte, lansari de carte, ateliere de creatie, intalniri cu autori si pana la concursuri si expozitii, cei care vor alege sa isi petreaca weekendul la biblioteca vor avea parte de un program cultural interesant.

In plus, publicul va putea alege dintr-o serie de evenimente, de la expozitii de pictura, grafica, sculptura, fotografie, vanzare de carte si publicatii, pana la ateliere de arta decorativa si arta aranjamentelor florale, piese de teatru si concursuri cu premii in carti.

Accesul publicului la manifestarile organizate cu ocazia Nocturnei Bibliotecilor este gratuit.

Sursa foto: pmtips.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din noutati

Cauta-ti perechea