Carti

#al terile tunel # cristalul eteric #carti

Esti atras de subiecte senzationale? Atunci o sa iti placa si cartea Cristalul Eteric: Al Treilea Tunel

In ziua de astazi, foarte multi oameni au inceput sa fie atrasi de subiecte controversate (care pentru unii pot parea teorii ale conspiratiei) de informatii care par verosimile dar pe care nu le pot verifica personal. Iar pentru a-si satisface nevoia de cunoastere si pentru a intelege daca este adevar in tot ceea ce se spune despre un anumit subiect, fiecare incepe sa se informeze din sursele cele mai apropiate. Fie ca vorbim despre diferite site-uri, bloguri, articole din reviste de specialitate, din ziare, carti, emisiuni sau clipuri video, fiecare persoana va alege sursele pe care le considera cele mai potrivite.

Daca si tu esti atras de astfel de subiecte si totodata iti place sa citesti, am vrea sa iti prezentam in continuare una dintre cele mai noi carti publicate in Romania: Cristalul eteric Al treilea tunel, de Radu Cinamar. Este posibil sa cunosti celelalte sase volume publicate de autor, acesta fiind al saptelea din serie, care incheie si un ciclu numerologic. In acest volum, este prezentat al treilea tunel din Muntii Bucegi, pe care autorul l-a explorat abia in anul 2015.

In cazul in care nu stii despre ce este vorba, o sa iti povestim putin despre autor si despre seria literara din care face parte si acest volum. Unele persoane sunt de parere ca autorul nu exista in realitate, ci este un pseudonim folosit de catre mai multe persoane pentru a publica informatiile pe care le-au descoperit de-a lungul timpului.

Cele sapte volume ale seriei trateaza un subiect foarte interesant: se prespune ca in anul 2003, s-a descoperit sub Muntii Bucegi un tunel ce ducea spre o sala gigantica. Ambele intrari (atat cea spre tunel, dar si cea spre sala) sunt protejate cu ajutorul unor bariere energetice. Pentru a ajunge la acea sala, a fost nevoie de o operatiune romano-americana strict secreta. Denumita Sala Proiectiilor, aici s-au descoperit urme ale unei civilizatii foarte avansate de Uriasi, ce a trait in urma cu mai bine de 50000 de ani.

Din aceasta Sala, se presupune ca pornesc trei tuneluri: unul spre Tibet, unul spre Centrul Pamantului (nu se stie daca spre o alta civilizatie) si unul spre Egipt (unde se prespune ca este un alt Sfinx, la fel ca Sfinxul din Muntii Bucegi). De-a lungul acestei serii literare, autorul ne poarta prin cele trei tuneluri, iar ultima carte, Cristalul Eteric: Al treilea tunel exploreaza misterul acestei ultime necunoscute. Printre altele, in carte sunt dezbatute si informatii referitoare la originea Lunii, dar si o colaborare cu orasul subteran Apellos. Totodata, autorul ofera detalii si despre alchimistul Elinor.

Per total, aceasta carte este menita sa elucideze anumite aspecte prezentate in celelalte volume si sa ofere cititorilor o alta perspectiva asupra ultimului tunel din Muntii Bucegi. Iubitorii genului vor aprecia modul in care sunt prezentate evenimentele si detaliile oferite.

Daca si tu vrei sa citesti aceasta carte, trebuie sa stii ca este disponibila cu precomanda intr-o librarie online si poate fi livrata incepand cu data de 7 februarie. Cartea are 304 pagini si este publicata de catre Editura Daksha.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din carti

Top

Cauta-ti perechea